Ne pozabi pa na sodišču povedati, da je najprej zanašlo njo, in pa da na kraju nesreče ni noben pojamral o kakšnih bolečinah.
Nejko87 je napisal/-a:Strokovnjak je napisal/-a:Prokleti simulanti. Če nimaš ti škode na avtu, potem je nemogoče, da bi jih lahko bolel vrat.
Jap!
Hehe, itak pa zavarovalnica zahteva sliko tvojega avta
exide je napisal/-a:Ko je gospa prišla domov in možu povedala kaj je bilo jih je on ziher takoj napokal v avto in peljal v bolnico v upanju da bodo dobili odškodninoIn potem imaš na žalost ti probleme.
![]()
Brat se je eni ženski počil v rit in njegov accent je bil samo malo opraskan, na twingotu pa je počil odbijač, sta izpolnila poročilo, potem pa so brata klicali s policije in je dobil pač kazen, ker ni držal varnostne razdalje (mislim da 120€), ampak ta ženska je bila res poškodovana, nekaj s ključnico al kaj že, čeprav ne zastopim kako se je tako poškodovala pri tako nežnem trku
gothmog je napisal/-a:Živjo! Včeraj sem imel prometno nesrečo zaradi poledenele ceste. Gospo pred mano je nekaj začelo zanašati, pol sem pa jaz zabremzal in odneslo me je vanjo. V avtu je bila gospa in 2 hčerki. Ker ni bilo poškodb le materialna škoda sva se z gospo zmenila da bova napisala evropsko poročilo o nesreči. Jaz sem priznal krivdo (jaz nimam škode na avtu edino nosilec tablice je počil, gospa pa ima zadnji blatnik in vrata not vdarjena) in v evropsko poročilo sva napisala okolice nesreče, da je bila poledica. Danes so me pa klicali z policije, da mi morajo avto poslikat, saj je gospo in 2 hčerki zvečer začel bolet vrat in so zato šli v bolnico. V bolnici so jih poslikali in rekli da so doživeli nekaj udarcev in šok. Nato mi je še policist rekel da bo stvar šla k sodniku za prekrške. Sedaj me pa zanima kakšno kazen lahko pričakujem?
Hvala za vaše odgovore!
AndrejD je napisal/-a:exide je napisal/-a:Ko je gospa prišla domov in možu povedala kaj je bilo jih je on ziher takoj napokal v avto in peljal v bolnico v upanju da bodo dobili odškodninoIn potem imaš na žalost ti probleme.
![]()
Brat se je eni ženski počil v rit in njegov accent je bil samo malo opraskan, na twingotu pa je počil odbijač, sta izpolnila poročilo, potem pa so brata klicali s policije in je dobil pač kazen, ker ni držal varnostne razdalje (mislim da 120€), ampak ta ženska je bila res poškodovana, nekaj s ključnico al kaj že, čeprav ne zastopim kako se je tako poškodovala pri tako nežnem trku
Pri čelnem trku z hitrostjo 15km/h na uro brez varnostnega pasa se z rokami več ne moreš zaustaviti, saj bi ti jih prej polomilo.
Male hitrosti so samo v vaših neumnih glavah.
Senad je napisal/-a:[quote="noj"]Očitno tako kot velika večina, želijo še malo zaslužiti z bolečinami v vratu. Zavarovalnica jim seveda ne bo izplačala nič, ker izplačuje samo še ob resnih poškodbah, in med to ne spadajo udarnine, invalid ni postal predvidevam da noben, tako da se bodo obrisali pod nosom, tebi pa so nakopali kazen sodnika, ki ti bo dal glede na okoliščine kakšno minimalno kazen za neobvladovanje vozila ali kaj podobnega. Je pa svinjarija to, kar dela folk s temi vratovi, na koncu se itak sam po sodiščih vlačijo, pa nič nimajo od tega, razn da še tebe v drek porinejo, pa cel kup enga časa gre v nič. Ne pozabi pa na sodišču povedati, da je najprej zanašlo njo, in pa da na kraju nesreče ni noben pojamral o kakšnih bolečinah.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov