mirkec je napisal/-a:Na kateri naslov (če se sploh) lahko prijavijo neustrezno postavljeni prometni znaki na naših cestah.K er , kako postaljajo promatne znake že meji na znanstveno fantastiko.
Hvala in pozdrav
mirkec je napisal/-a:Na kateri naslov (če se sploh) lahko prijavijo neustrezno postavljeni prometni znaki na naših cestah.K er , kako postaljajo promatne znake že meji na znanstveno fantastiko.
Hvala in pozdrav
Lumpy_ je napisal/-a:Biseri so tudi na Teznu v Mariboru na Ptujski cesti. Omejitev je 70kmh. Ker so delali lani en del ceste na novo, so postavli tablo "delo na cesti" in omejitev 50kmh. Ampak od tega je že pol leta, kaj so odprli cesto, table pa še stojijo in policaji to veselo skoriščajo. Kolega je te dni dobil kazen 500€ in pa kazenske pike zaradi tega.Pa to moreš nekomu odtrgat da nebom rekel kaj. Očitno bo treba v lastni režiji table dol vtrgat ali kaj.
Lumpy_ je napisal/-a:Sej po eni strani bi jih mogli konkretno, ker kaj so naredli na enem križišču, se lahko razjočeš. Ko prečkam Ptujsko cesto pravokotno prek, se morem peljat ali v prvi prestavi, ali pa v drugi na štandgasu. Zadnjič sem se prvič prek peljal v tretji, so mi skor vsi stabilizatorji popadali ven pa amortizerji![]()
. Naredli so taki skok, da se razjočeš.
Lumpy_ je napisal/-a:Samo potem bi spet celo ptujsko naredli tako. Ko so delali en odsek nižje, so naredili lepo, da ne rabiš pazit, če boš tiščal avto preko ali se boš lahko peljal normalno. Nevem. Ker sej ok, tako kot praviš, potem verjetno more bit malo višje, samo to pa je že višek. Nevem, če se kaj voziš tukaj? Če bi sam videl, bi mogoče vedel, če je to normalno ali ne. Jaz nisem gradbenik.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov