Napisal/-a Šunka To mar 23, 2010 10:20 pm
Hello!
Evo en problem, ki mi že para živce. Torej. Sem naročil nov avto pri pooblaščenem trgovcu vozil nekje v sredini meseca novembra. So mi rekli, da bo avto najhitreje dobavljen februarja. Že tu se mi je zdelo čudno, kako lahko traja dobava tri mesece, saj ga ne bodo dostavili z Jupitra!
OK! Itak ni bilo neke sile (zima, nov avto) pa smo naredili pogodbo, v kateri piše, da bo avto dobavljen v 3-4 mesecih. So že dodali 4. mesec! Sem dal aro in začel čakat. Pride februar...nič. Kličem trgovca pa mi rečejo, da me bodo poklicali nazaj čez 15min. Čez 2 dni jih ponovno kličem, ker so kao pozabili. Hmmm. Pravijo, da bo avto prišel marca.
Pride dan pred iztekom 4. mesecev, kličem spet. Rečejo mi, da je pred tremi dnevi prispel šleper z novimi vozili in, da me pokličejo čez uro. Spet pozabili! Sedaj je že nekaj dni preko roka s katerim so se zavezali k dobavi avta. Ne duha, ne sluha. Še vedno čakam in čakam in...
Kaj narediti v takem primeru? Če razdrem pogodbo mi ne bodo vrnili are, ki zame pač ni majhna. Vendar se niso držali roka! Mene je že skoraj minilo do novega avta, sploh pa mi je že žal, da sem se odločil za tega trgovca. Tam ne bi kupil več niti obeska za ključe.