dunker je napisal/-a:Aha, okej, vsaj neko približno idejo imam torej lahko, kaj me čaka ... Mimogrede, torej tudi ob prekršku s kazenskimi pikami dobiš samo položnico in zaradi teh pik ne hodiš k nobenemu sodniku (če jih ni ravno preveč)?
Mimogrede, kakšne so kazni za prekoračitev hitrosti izven naselja ob omejitvi 60 km/h? Povsod najdem podatke samo za 50 v naselju in 90 izven naselja ... Od Škofje Loke proti LJ je namreč sredi dooolge ravnine neko semaforizirano križišče z omejitvijo 60 km/h, pa radar so namontirali v gajbico ... sklepam, da sem bil tam kaj
malega prehiter.
Je v vsakem primeru pol ceneje, če takoj plačam?
Hvala vsem za odgovor!
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
dunker je napisal/-a:Aha, okej, vsaj neko približno idejo imam torej lahko, kaj me čaka ... Mimogrede, torej tudi ob prekršku s kazenskimi pikami dobiš samo položnico in zaradi teh pik ne hodiš k nobenemu sodniku (če jih ni ravno preveč)?
Mimogrede, kakšne so kazni za prekoračitev hitrosti izven naselja ob omejitvi 60 km/h? Povsod najdem podatke samo za 50 v naselju in 90 izven naselja ... Od Škofje Loke proti LJ je namreč sredi dooolge ravnine neko semaforizirano križišče z omejitvijo 60 km/h, pa radar so namontirali v gajbico ... sklepam, da sem bil tam kaj
malega prehiter.
Je v vsakem primeru pol ceneje, če takoj plačam?
Hvala vsem za odgovor!
qsho01 je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:blo pri meni isto. ko je poštar noso okrog tale kisla presenečanja me ni blo doma in ko sem prišo na pošto,sem pa videl svetlo modro kuverto in v njej mojo sliko pa plačilni nalog.
Ubistvu še nikoli nisem videl slikce katera nastane,če te slika tista škatla.Drugače pa pravijo da se na sliki vse lepo vidi (ni zamegljena)...drži? Se avtomobil ter obraz lepo vidita ali slika bolj v registrsko tablico?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost