Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Borcix
Novinec

Kraj: Prekmurec v Ljubljani

Nepismenost policistov ...

Napisal/-a Borcix Po maj 03, 2010 10:54 pm

No in tudi mene je doletela "nesreča" da so me z radarjem dobili ... (moja napaka).

Ampak, da frajar niti naslova pravilno ne napiše (prepiše) ... no comment, tako da s tem dnem uradno začnem dvomit o pismenosti policistov (in ne zdaj tu pri meni iskati slovnične napake, ker nisem pravna oseba, niti nisem v službi v tem trenutku ... :twisted: )

Ne me narobe razumet, napako priznam in tudi plačam (čeprav s težkim srcem)., če pa obstaja kaka možnost da se ne plača pa tolko bolše ;) .

In ja, naj prvi vrže kamen ki še nikoli ni naredil nič narobe ...

LP
Borcix

Uporabniški avatar
domen_
Stalni uporabnik

Kraj: Varšavski lok

Napisal/-a domen_ Po maj 03, 2010 10:57 pm

Meni se je tudi zgodilo da so mi narobe napisali, ampak se kazni potem nisem izognil.

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Re: Nepismenost policistov ...

Napisal/-a tristan01 Sr maj 05, 2010 6:14 pm

Borcix je napisal/-a:No in tudi mene je doletela "nesreča" da so me z radarjem dobili ... (moja napaka).

Ampak, da frajar niti naslova pravilno ne napiše (prepiše) ... no comment, tako da s tem dnem uradno začnem dvomit o pismenosti policistov (in ne zdaj tu pri meni iskati slovnične napake, ker nisem pravna oseba, niti nisem v službi v tem trenutku ... :twisted: )

Ne me narobe razumet, napako priznam in tudi plačam (čeprav s težkim srcem)., če pa obstaja kaka možnost da se ne plača pa tolko bolše ;) .

In ja, naj prvi vrže kamen ki še nikoli ni naredil nič narobe ...

LP
Borcix

Še huje je, ko na tisti obrazec o prekršku citirajo člen ZVCP, ki predpisuje mandatno kazen, ne veš pa za kaj si dobil kazen. Ampak tudi to se dogaja.

Lp Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Re: Nepismenost policistov ...

Napisal/-a sonic Sr maj 05, 2010 6:42 pm

Borcix je napisal/-a:Ampak, da frajar niti naslova pravilno ne napiše (prepiše) ...
Morda je tu šansa za učinkovit ugovor, morda jim bo celo propadla globa..
1997 Chevrolet Tahoe LT 5.7 V8
2010 VW Touran 1.4 TSI DSG

"Everything in life is somewhere else, and you get there in a car." (E. B. White)
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost