10.4. 2010 ...sem pustil avto na enem od parkirisc v ljubljani. Ko sem se vrnil po pbl 6 urah sem zagledal rise okol in okol avtomobila, (streha, bok, hauba..itd vglavnem cel avto + razbito desno ogledalo) Takoj sem poklical policijo, prisli so hitro ampak so tudi hitro odsli. Na hitro so popisali moje podatke , slikali niso nicesar, v svoj blokec je napisal porisan cel avto z neznanim predmetom od neznane osebe. Rekel je da zavarovalnici povem , kera policijska postaja je obravnavala dogodek in da ostalo bojo resil med sabo (zavarovalnica - policija) .
12.4. 2010...opravil pregled pri cenilcu , narejen zapisnik o ogledu škode poškodovanega vozila....cenilec mi je rekel da postopka ne more se sproziti , dokler ne dobi zapisnika z policije...vprasam ga koliko casa bo trajalo , rece pbl 1 teden....pove mi se da grem lahko osebno iskati zapisnik, tako da bo vse hitreje potekalo...okej se hitro odpravm na PP , tam me policist čukasto pogleda in mi rece da zapisnika ne dajejo , da ce ta gospod z zavarovalnice sploh ve kaj govori....Usedem se v avto , grem nazaj na zavarovalnico , mu recem kaj je rekel policist ..in pol men govori da sm jst njega narobe razumel , da je on men rekel da rabi kopijo zapisnika....spet nazaj na PP tam mi rece da tud kopije nemorm dobiti ker gre za kaznivo dejanje in da oni morajo poslati zahtevek na PP in da pol PP posle to zavarovalnici ...okej se usedem in grem domov...
19.4. 2010 se zopet zglasim na zavarovalnico in vprasam kako je stanje..mi recejo da je zahtevek bil poslan pbl 4 dni nazaj in da se nicesar niso dobili od policije...
22.4. 2010 grem na PP in jih vprasam ce so poslali porocilo oz zapisnik...mi rece policist da , oni poslejo na sodisce , da zavarovalnica dobi stevilko dosjeja in da je to - to. Cel zmeden se obrnem in grem dam

26.4. 2010 se odpravm na zavarovalnico in jih vprasam kako je stanje- tam mi rečejo da zapisnika se vedno ni , jim povem kar mi je rekel policist dne 22.4. , me cukasto gleda , vzame v roke moj zapisnik o ogledu, ga skopira in napise gor urgentna resitev, mi rece da bo hitro zrihtano...
4.5. 2010 evo danes klicem na zavarovalnico - ni sluha ni duha o mojem primeru ...
KAJ DA NAREDIM ? jutri grem osebno na zavarovalnico oz policjo...KDO JE V TEM PRIMERU KRIV, kdo govori resnico ?? Pojma več nimam- avto imam cel poškraban, ogledalo zlomljeno...ne morem se tako voziti...
Hvala vnaprej za pomoc in odgovore...