Sonny je napisal/-a: Dobil sem domov sodbo in jo prevzel potem na pošti par dni kasneje.
Patrik_A3 je napisal/-a:če boš v roku 8 dni plačal je polovička, na obroke je celotni znesek. 7zaj pa si moraš sam preštudirat kaj je boljše.
lisko je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:če boš v roku 8 dni plačal je polovička, na obroke je celotni znesek. 7zaj pa si moraš sam preštudirat kaj je boljše.
Mogoče če dobiš sodbo.....jaz sem dobil sodbo in pa zraven kr položnico brez možnosti polovičke. Bilo je pa enako....pisal prekršek in opisana kazen ter tudi odvzem oz. prenehanje veljavnosti za VSA MOTORNA VOZILA za rok enega messca. Prav tako ni pisalo od kdaj do kdaj velja prepoved. No čez 14 dni sem pa dobil še eno sodbo oz. sporočilo v katerem je pisalo od kdaj do kdaj mi velja prepoved.....zgrožen sem ugotovil da prepoved velja že več kot en teden ampak nisem vedel....
Sonny je napisal/-a:Ne me hecati prosim, sedaj je že zdavnaj 8 dni mimo. Meni je bilo rečeno, da ni polovičke za kazni, kjer se izrečejo zraven tudi PIKE. Ker potem imam namesto 1000ev kazni le 500. To je zelo velika razlika in zelo dvomim, da je temu tako. Bi moralo kje pisati, če ne je to čisto nategovanje. Nikjer ni omenjeno kaj o polovički.
Glede tega kam nakazati in to bom pa očitno moral poklicati okrajno sodišče, ker nikjer nič ne piše, kot sem rekel. Pa upam, da se bo dalo prek telefona še za obročno, ker se mi res ne ljubi ubadati z vlogami.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov