Misak je napisal/-a:In zdej se bo oglasil kdo s foruma, da je nek norec priletel s parkiranim avtomobilom, ga zbil in pobegnil ter kako lahko uveljavi odčkodnino za travmatičen dogodek, saj da te pa zbije nekdo s parkiranim avtomobilom ti pusti trajne posledice
LukL je napisal/-a:no danes sem imel parkiran avto na trubarjevi v CELJU med 8 in 12. Parkiran je bil bočno ob ulici in je bil zadnji v vrsti bočno parkiranih. Kakšnih 20 m od Mercatorjeve trgovince...
ko sem prišel do avta nisem opazil nič, ker sem prišel s sprednje strani do avta, vsedel in odpeljal naravnost domov...
ko pridem domov (pa sem se še nekaj sprehajal po dvorišču) potem pa opazim da imam nekako z boka črn odbijač, pridem bližje avta me pa skor kap, 2 vdrt desni bok od zadaj, ris krepko do pleha(se sveti sivo) ene 40 cm in fajn na široko kar 1 cm, ris je tud na prtljažnih vratih, napokana in podrsana zadnja desna luč, podrsan odbijač na barvanem in črnem delu in tudi vidni sledovi gume...
vse zgleda da je to naredil nekdo z kolesom ali motorjem....
če je kdo karkoli opazil, mi naj prosim sporoči... vem da je malo verjetno, ampak vprašati ni greh
jutri grem tudi pogledat če je zgubil kakšen del, če se kje kaj vidi ko ga vrgl....
Hellyeah je napisal/-a:LukL je napisal/-a:no danes sem imel parkiran avto na trubarjevi v CELJU med 8 in 12. Parkiran je bil bočno ob ulici in je bil zadnji v vrsti bočno parkiranih. Kakšnih 20 m od Mercatorjeve trgovince...
ko sem prišel do avta nisem opazil nič, ker sem prišel s sprednje strani do avta, vsedel in odpeljal naravnost domov...
ko pridem domov (pa sem se še nekaj sprehajal po dvorišču) potem pa opazim da imam nekako z boka črn odbijač, pridem bližje avta me pa skor kap, 2 vdrt desni bok od zadaj, ris krepko do pleha(se sveti sivo) ene 40 cm in fajn na široko kar 1 cm, ris je tud na prtljažnih vratih, napokana in podrsana zadnja desna luč, podrsan odbijač na barvanem in črnem delu in tudi vidni sledovi gume...
vse zgleda da je to naredil nekdo z kolesom ali motorjem....
če je kdo karkoli opazil, mi naj prosim sporoči... vem da je malo verjetno, ampak vprašati ni greh
jutri grem tudi pogledat če je zgubil kakšen del, če se kje kaj vidi ko ga vrgl....
kadar grem u mesto z avtom. ni dneva da ne bi vidu, kako kdo komu avto rukne. zato najraje parkiram tam kjer ni nobenga okol mojga avta
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov