Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Sebko
Nov uporabnik

Kraj: Medvode

Eno malo vprašanje... kaj narediti?

Napisal/-a Sebko Po jul 19, 2010 1:12 pm

Lep pozdrav. Zgodba je sledeča. Nekaj časa nazaj sem imel rahlo trčenje v spredaj vozeče vozilo. Na sprednjem vozilu je bil opraskan odbijač in počen nosilec, pri meni pa zamaknjen odbijač in malo tudi luč! Zato sva se z gospodom dogovorila da ne bova šla preko zavarovalnice in da mu jest dam €€. Oziroma da greva skupaj do ličarja in da vidimo koliko €€ pride. Nakar danes dobim iz zavarovalnice odškodninski zahtevek :? . in kličem gospoda in pravi da je šel prijavit škodo in da jest lahko še vedno plačam.
Sam zdej recmo da mu jest plačam in pol grem na parkirišče in rečm da je edn butnu... to zdej vrjetn ne bo šlo k je šel gospod na zavarovalnico?

Uporabniški avatar
SamoK
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a SamoK Po jul 19, 2010 2:04 pm

ce mas odkup prve skode pol lahko..

Mare2
Nov uporabnik

Re: Eno malo vprašanje... kaj narediti?

Napisal/-a Mare2 Če jul 22, 2010 10:26 am

Sebko je napisal/-a: Sam zdej recmo da mu jest plačam in pol grem na parkirišče in rečm da je edn butnu... to zdej vrjetn ne bo šlo k je šel gospod na zavarovalnico?

Ti njemu lahko plačaš oz. jaz bi plačal zavarovalnici, če je znesek tak, da izguba bonusa pomeni večji znesek kot škoda. Izguba bonusa se pozna lahko 5 ali več let, odvisno od premijskega razreda.

Kar se tiče pa škode na tvojem avtu pa jaz ne bi priporočal. V tvojem primeru pa sploh, saj je škoda in opis dejanja evidentiran. Zavarovalnice v sumljivih primerih preverjajo zgodovino dogodkov.

Lahko bi šlo za zavarovalniško goljufijo. Glej spodaj.

http://www.cek.ef.uni-lj.si/u_diplome/hartman802.pdf
popust
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov