xandrej je napisal/-a:Vsem državam zmanjkuje evrof...Pač nebomo šli v italijo... Simpl ko pajek!
- za ustavljanje na postajah javnega prometa, parkiriščih za invalide, ob klančinah ali pasovih za javni promet se plača globa od 78 € do 311 € za osebne avtomobile in motorje ter od 38 € do 155 € za kolesa z motorjem.
Js nism čist siguren, če si ti ta prav tekst bral..xandrej je napisal/-a:Ne s tem nimam problemov. Ampak le pri takih hecih ker bom stal na BUS postajališču ker ne vem kje sem pa bom plačal 400€... Ali pa nekje ko spet ne veš kje si pa se pelješ nameso 60 rec. 70 2000€... ko jih đebe... Turizem je treba izkoristit... Drugače nima s tem problemov napisal sem bolj sarkastično vseskup...
ban je napisal/-a:xandrej je napisal/-a:Vsem državam zmanjkuje evrof...Pač nebomo šli v italijo... Simpl ko pajek!
Jst pa glih čez dva tedna tam na dopust. Bo treba mal bolj mirkat
a_sist je napisal/-a:ban je napisal/-a:xandrej je napisal/-a:Vsem državam zmanjkuje evrof...Pač nebomo šli v italijo... Simpl ko pajek!
enako! čez 14 dni za 12 dni - Sardinija
@BBS: hvala za to, to so dobre informacije!
Gasper` je napisal/-a:a_sist je napisal/-a:ban je napisal/-a:xandrej je napisal/-a:Vsem državam zmanjkuje evrof...Pač nebomo šli v italijo... Simpl ko pajek!
enako! čez 14 dni za 12 dni - Sardinija
@BBS: hvala za to, to so dobre informacije!
Ko ravno omenjas Sardinijo in je govora o kaznih.
Sam sem dobil kazen za parkiranje 78 eur (edini avto z neitalijansko tablico), ostali avti parkirani ob cesti pred in za mano pa 38 eur. Potem ti je bolj jasno, zakaj niso fiksni zneski;)
No to, da so mi pa avto po sprednjih in zadnjih vratih polili z neko tekočino, da se ni dalo spolirati in je bilo potrebno vrata na novo barvat pa ne bi + risi na boku.
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov