Kukec je napisal/-a:nevem kak vam to uspe.., 2 meseca nazaj sem pri 50km/h z alfo povozil manjšo srno, in je samo ena krom letvica odpdla in odbijač je bil spraskan ter malo napokan lak. En teden nazaj pa sem s cliotom 3 pri 80 km/h povozil kak 1m visokega srnjaka in je sam tabilca odpadla in obe maski...
Kukec je napisal/-a:nevem kak vam to uspe.., 2 meseca nazaj sem pri 50km/h z alfo povozil manjšo srno, in je samo ena krom letvica odpdla in odbijač je bil spraskan ter malo napokan lak. En teden nazaj pa sem s cliotom 3 pri 80 km/h povozil kak 1m visokega srnjaka in je sam tabilca odpadla in obe maski...
BBS je napisal/-a:Kukec je napisal/-a:nevem kak vam to uspe.., 2 meseca nazaj sem pri 50km/h z alfo povozil manjšo srno, in je samo ena krom letvica odpdla in odbijač je bil spraskan ter malo napokan lak. En teden nazaj pa sem s cliotom 3 pri 80 km/h povozil kak 1m visokega srnjaka in je sam tabilca odpadla in obe maski...
Razlika je, da jih ti povoziš, mi jih pa zbijemo
splash je napisal/-a:da je en njegov znanec zbil nekega potepuškega psa in je isto naredil kar konkretno škodo. a se to potem tudi šteje pod divjad če imaš zavarvano divjad oz. kasko?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov