Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

dragonslayer
Nov uporabnik

pokvarjen avtoradio

Napisal/-a dragonslayer Če okt 21, 2010 6:37 pm

Pred dvema mesecema sem kupis nov avtoradio s cd. že naslednji dan sem ugotovil, da mi cd ne igrajo v redu, oziroma sem mislil, ker so stari da so pokvarjeni.po mesecu dni sem kupil nove cd pa je bilo enako.ko sem nato natančno pregledal vse cd sem ugotovil, da so bili vsi poškodovani na enakem mestu, zato sem pričel sumiti, da mi le te pokvari cd v avtoradiu. Šel sem nazaj na prodajno mesto, vrnil avtoradio in zahteval novega, po so mi le tega poslali na popravilo na servis, češ da do novega nisem upravičen. Zanima me ali lahko zahtevam nov avtoradio. Če je imel kdo podobne težave, bi bil vesel če bi mi povedal kam se lahko obrnem.

Uporabniški avatar
JamesTheMan
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a JamesTheMan Če okt 21, 2010 8:16 pm

Najboljše se je obrniti na Urad za varstvo potrošnika, na netu poišči telefonsko in ti bodo povedali iz prve roke, kakšne so tvoje pravice. Sam sem se že obrnil na njih in moram priznati, da sem bil prijetno presenečen nad njihovo prijaznostjo in samim odnosom.

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Če okt 21, 2010 8:37 pm

Težko verjetno da boš upravičen do novega. Avtoradio je pač takšna naprava, ki se jo da razstaviti in lepo popraviti, če napaka ni prehuda. Enako velja tudi za vse ostale elektronske naprave, ki jim je možno pogledati na jetra. Drugo bi pa bilo, če bi bila takšna naprava, ki je ni mogoče razstaviti. Če tega ne bodo zmogli popraviti, takrat pa boš dobil novega.
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

mropc
Stalni uporabnik

Napisal/-a mropc Če okt 21, 2010 8:40 pm

za kater radio se gre?

Uporabniški avatar
Skubic
Stalni uporabnik

Napisal/-a Skubic Če okt 21, 2010 8:51 pm

Najhuj je to, ker ti morjo oni v roku 45 dni zadevo popravit (če je v garanciji) drugače pa dat novo. Se mi zdi. Ampak kaj boš ti mesec pa pol brez radija? In potem ga dobiš nazaj in spet po enem tednu ne dela in boš kaj, spet brez 1,5 meseca? To je kriza, sem imel kolega s podobnim problemom in je potem kupil še en radio :)

dragonslayer
Nov uporabnik

Napisal/-a dragonslayer Pe okt 22, 2010 3:16 pm

Hvala za odgovore. Ja saj to je največji problem, ker sem zdaj brez radia povrhu imam pa še kup originalnih, novih, uničenih cdjev.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov