Drocky je napisal/-a:ne sekiraj se. Tuneli so pod kameramiin če ti je pospešil, se bo to videlo. Desnega ogledala ni mogel razbit v tunelu, kvečemu če si ga ti v levega stisnil in si se zmotil pri pisanju.
Domov te pa pridejo policaji vedno iskat kadar si s svojim avtom, ker iščejo lastnika avta oz voznika ko je podana prijava. Če si bil s službenim avtom, so vrjetno klicali prej na firmo in so tam vrjetno dobili tvoje podatke. Domov pa pridejo zato, da se razjasni situacija in ne zato, ker je on vpliven
pavlich je napisal/-a:ah, spoštovat more on moj zgonen kason
sašo5 je napisal/-a:pavlich je napisal/-a:ah, spoštovat more on moj zgonen kason
zapomni za vselej: ČE SI SE V TUNELU ŽE ZNAŠEL NA LEVEM PASU, NA TEMU TUDI OSTANI DO IZHODA_ kratko malo-ne menjavaj pasu....
sašo5 je napisal/-a:zapomni za vselej: ČE SI SE V TUNELU ŽE ZNAŠEL NA LEVEM PASU, NA TEMU TUDI OSTANI DO IZHODA_ kratko malo-ne menjavaj pasu....
uros_p je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:zapomni za vselej: ČE SI SE V TUNELU ŽE ZNAŠEL NA LEVEM PASU, NA TEMU TUDI OSTANI DO IZHODA_ kratko malo-ne menjavaj pasu....
Pri tvojem dogodku nimam za dodati kakšnega komentarja, me je pa zmotilo zgoraj zapisano. Niti slučajno ne upoštevaj tega, kar piše zgoraj. Čeprav je tunel, smo še vedno na avtocesti in veljajo pravila avtoceste. Na prehitevalni pas se lahko vključiš, kadar prehitevaš počasnejše vozilo voznega pasu. Nato pa se je potrebno vrniti nazaj na vozni pas. Tudi imena vozni/prehitevalni pas nakazujeta svojo namembnost. Nekateri pa si pravila očitno krojijo kar po svoje in jih v nekaterih primerih celo svetujejo drugim. Potem pa se čudimo zakaj takšen kaos na slovenskih cestah.
uros_p je napisal/-a: Čeprav je tunel, smo še vedno na avtocesti in veljajo pravila avtoceste. Na prehitevalni pas se lahko vključiš, kadar prehitevaš počasnejše vozilo voznega pasu. Nato pa se je potrebno vrniti nazaj na vozni pas. Tudi imena vozni/prehitevalni pas nakazujeta svojo namembnost.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov