MGsax je napisal/-a:jaz bom p atako rekel, če nimaš kaj skrivat pač pokažeš kaj imaš v prtljažniku pa ni problema.
ker se nima smisla nekega frajerja delat,.......
MGsax je napisal/-a:saj ni problem kaj voziš, samo da nisi drpno pa se nimaš kaj bat!
kot sem rekel bt prijazen, spoštljiv,.. pa ni panike.
mene še niikoli niso zaj**li, pa me tudi nimajo zakaj, oče ko je enkrtat na radar prileto 43km/h preveč, je samo rekel da podpiše da je pač tak vozil in je blo rešeno-ker nima se smisla razburjat
BiMMER je napisal/-a:Ja res je tako, nevem zakaj se ljudje vedno razburjajo na policista, ki ga ustavi, ko vozi prehitro. Pa saj ni on pritiskal na gas namesto vas! In še to, ob spoštljivem odnosu še noben policist ni bil nespoštljiv. Sicer pa lahko tak postane, ter kje pa piše da moraš bot spoštljiv do nekoga, ki te JEB* v glavo!
Tako je to, probajte se postavit v kožo policista pa bo takoj jasno zakaj so taki!
Omelo je napisal/-a:BiMMER je napisal/-a:Ja res je tako, nevem zakaj se ljudje vedno razburjajo na policista, ki ga ustavi, ko vozi prehitro. Pa saj ni on pritiskal na gas namesto vas! In še to, ob spoštljivem odnosu še noben policist ni bil nespoštljiv. Sicer pa lahko tak postane, ter kje pa piše da moraš bot spoštljiv do nekoga, ki te JEB* v glavo!
Tako je to, probajte se postavit v kožo policista pa bo takoj jasno zakaj so taki!
Vedno se najde kkšn mlad frajerček, ke misl da je boga za j***a prjeu... Drgač pa so bli res vsi polcaji do mene prjazni. En se mi je celo opravičvou da mi je kazn napisou, ke sm lih telefonirou katero marmelado moram prnest
Punto ABARTH je napisal/-a:Ali je treba imet homologacije obvezno v avtu???
Ali sem jst dolžan policistu pokazat kaj prevažam v avtu-v prtljažniku????
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov