slavkot1 je napisal/-a:Kaj takega pričakovati od nekoga ki že 20 let opravlja tako dejavnost negre. Vsi ki sem jih povprašal kje bi lahko postružu diske so mi predlagali njega. Če delaš nekaj takega toliko let kot on potem moraš vedeti da na zavornem sistemu ni ničesar tam samo zaradi lepote. Obroček z zobnički se da snet dol iz diska in ko sem šel malo prejle v motoroil da kupim nove diske smo ugotovili da na novih ne pride ta obroček za abs zraven ampak ga je treba iz starih diskov snet in montirat na nove. Zdj mi je edino še original servis rešitev če se slučajno da dobit samo ta obroček. Tržni inšpektor je pa rekel da glede diskov naj ne pričakujem kej dosti od tega jeniča ker nimam računa. Rekel pa je da se bodo oni oglasili pri njem ker ni izdal računa. To izkušnjo vem da bom povedal vsem ki so me k njemu pošiljali in mu naredil veliko reklamo o njegovem nepoštenem poslovanju.
odprti clio je napisal/-a:Raje menjaj komplet; četudi so diski struženi, ne boš prvi, ki mu bo po tem avto tresel.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost