Laguno III ph2tdk je napisal/-a:avto zamenjat,kaj potem kupiti....?
Slicker je napisal/-a:prodaj razbitega in probaj čimveč iztržit od zavarovalnice.
crxdelsol je napisal/-a:Jaz bi čimveč iztržil od zavarovalnice in z tistim denarjem poceni popravo (v lastni režiji) in na hitro prodal. Če nimaš moralnih pomislekov.
tdk je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:Jaz bi čimveč iztržil od zavarovalnice in z tistim denarjem poceni popravo (v lastni režiji) in na hitro prodal. Če nimaš moralnih pomislekov.
ja,tudi taka varianta obstaja;seveda so moralni pomisleki.Če gledam za lastno korist,ga res dam popravit z najcenejšo varianto;zamenja se kar se mora,brez zračnih blazin,ki so najdražje...nekdo kupi...in se morda zgodi kot meni...pa morda ena žrtev več.....res ne vem,kako in kaj.Vsak ima svoj prav,odločiti se bom moral seveda sam;v ponedeljek bom imel bolj konkreten izhod...ali pa bom v še večji dilemi.
lp tdk
jack86 je napisal/-a:Podobnaa zgodba pri meni v rondoju Tomačevo. Sicer je bil namest Audia, Man 4-aksar. Spregledal me je in zavil na zunanji pas, kjer je treščil v mene. Priznal je, da je kriv, zmenila sva se brez policije, s telefonom vse poslikal, ter nardila euro poročilo. Avto je bil takrat zavarovan pri AS (tudi njegov tovornjak), vse so poštimal kot se spodobi. Še vse letvice so štrihal v barvo vozila!![]()
Zahtevaj, da ti popravijo vsak detail, tudi optiko so ti dolžni zrihtat!
Lp, J!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov