madpanter je napisal/-a:12cm je ponavadi visok merjeno od asfalta pri robniku, če se gre za navadni betonski robnik 15/25,...
denzl_car je napisal/-a:madpanter je napisal/-a:12cm je ponavadi visok merjeno od asfalta pri robniku, če se gre za navadni betonski robnik 15/25,...
Super, ravno to me je zanimalo. In sicer gre za navadni betonski robnik. Zanima me tudi, če ima morda kdo informacijo kakšne so pravice udeležencev na parkirišču,
če robniki niso v skladu z predpisi ? Če robniki niso v skladi s predpisi, se verjetno lahko vloži kakšen odškodninski zahtevek?
nebivedu je napisal/-a:
Sej tudi ko parkiraš v garažo, parkiraš do stene in ne v steno!
GapsoN je napisal/-a:V Lj imaš v Trnovem na Breg-u (od Eiprove proti Bregu) del ceste, kjer je kamnit robnik visok najmanj 20 cm. Očitno se lahko postavi tudi take.
MaRko81 je napisal/-a:...robniki ponavadi ostanejo (pre)visoki, ker vrli gradinci kar pozabjo dat zaključni sloj asfalta ki pa je tam nekje 5-8 cm (govorim na pamet). Se pa kr pogosto to dogaja pr nas
TrijoAdijo je napisal/-a:Ja, in kaj zdaj? Zdej bo občina kriva, ker narod ne zna parkirat? Normalno se parkira do robnika, ne pa na pločnik.
LP!
Patrik_A3 je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Ja, in kaj zdaj? Zdej bo občina kriva, ker narod ne zna parkirat? Normalno se parkira do robnika, ne pa na pločnik.
LP!
Se NE strinjam! marsikdaj je tako, da če parkiraš z odbijačem samo do pločnika, ti še en del avta gleda na cesto. tako da, tudi jaz največkrat parkiram, da je odbijač preko robnika (če je original podvozje), da mi nena keri riti odnese.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov