Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Bezi
Novinec

Poškodba vozila na FLIPER ročni avtopralnici

Napisal/-a Bezi Ne jan 30, 2011 10:05 pm

LP!

Torej danes zvečer se pripeljem na fliper, da bi opral avto. Počasi zavijam v box za pranje avta nakar nekaj glasno zaropota... Stopim iz avta in zagledam 20l kanglo napolnjeno z vodo pod prednjim desnim kolesom!!! Ves presenečen odstranim kanglo in ugotovim, da sem pri tem grdo počil odbijač. ugotovil sem, da je kangla, ki je bila nastavljena tako, da jo je nemogoče opaziti (razen če imaš kombi in si na višjem...), nastavljena tam z namenom označiti avtopralnico da ne deluje =O mislim, a smo na balkanu?

Sedaj me pa zanima če ima FLIPER te pralnice sploh kaj zavarovane, ali bom moral uveljaviti svoj kasko, z lastnikom se ni dalo pogoviriti čisto nič!

LP Peter!
Dont drink and drive, just smoke and fly :D

KnightRider
Nov uporabnik

Re: Poškodba vozila na FLIPER ročni avtopralnici

Napisal/-a KnightRider To feb 01, 2011 12:23 am

Ja pomoje so ti dolžni plačat nov odbijač! Zagrozi jim z inšpekciji in policijo!!!

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf To feb 01, 2011 12:34 am

Glede na to, da avto pereš tam na lastno odgovornost, bi se splačalo pozanimat.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man To feb 01, 2011 8:03 am

čakaj, spregledal si 20 litrsko kanglo? :bow
the brand with the three stripes :)

mv46
Nov uporabnik

Kraj: stajerska

Napisal/-a mv46 To feb 01, 2011 8:22 am

lepo idi tja ko bo nekdo tam in povej kaj se je zgodilo potem pa od tam naprej saj je vse zavarovano ne pa takoj neke policije in inšpekcije. tistega ko pere vprašaj kaj se da naredit pa je.
lp

mv46
Nov uporabnik

Kraj: stajerska

Napisal/-a mv46 To feb 01, 2011 8:27 am

kaj pa, če si imel že prej počen odbijač in probaš samo si prit do novega in si pač iskoristil tisto kanglo bi lahko pa oni klicali policijo, da jih zavajaš in slabo reklamo delaš po forumu. vem, da ni bilo tak vsaj 99%. vendar oni bi lahko tako odreagirali, če bi takoj z neko policijo vsi tam stali.
vem, da nisi ti ta predlog dal vendar za druge, ki tako mislijo boljše prej na lep način pa je.
lp

jamie
Nov uporabnik

Napisal/-a jamie To feb 01, 2011 10:24 am

ka pa kake kamere nic nimajo?

Bezi
Novinec

Napisal/-a Bezi To feb 01, 2011 12:37 pm

mv46 je napisal/-a:lepo idi tja ko bo nekdo tam in povej kaj se je zgodilo potem pa od tam naprej saj je vse zavarovano ne pa takoj neke policije in inšpekcije. tistega ko pere vprašaj kaj se da naredit pa je.

Sem poskušal, vendar je njihovo obnašanje pod nivojem... Mimogrede kanister je prozoren, v njem pa prozorna voda =D Bom poskusil, ampak mislim da bom škodo moral kriti sam... Čeprav se mi tako domače označevanje ne zdi pošteno, na cesti imaš opozorilne table že zaradi ležečih policajev, na Bencinskih črpalkah imajo posebne table za označevanje da aparati ne delajo (table res ne moreš povoziti saj je visoka vsaj meter, ne pa kanglo ki je 30cm =/)
Dont drink and drive, just smoke and fly :D
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov