damek1a je napisal/-a:10 jurjev pa nad 10 let? Kaj te kupuješ?
pontiacv8 je napisal/-a:ja se meni tudi zdi, da je gotovina najboljsa stvar pri tem ja...sluzbe mislim, da nebo tako hitro izgubil saj delam pri močni firmi in sem sam na mojem področju ...je pa res,da nikoli ne reci nikoli...je pa stvar taka, da gre za avto, ki se mu vrednost viša z leti. in že od kaj mislim hočem ta avto imet in si hočem čimprej svoje sanje uresičit je pa res, da se nočem nekaj bv zaletet pri denarju. ker ni rožnato glih v tem momentu na svetu. Se zavedam, da je težka stvar samo imam upanje zadevo nekak izpelat če se po dalo...ne razumem pa to kako, da avto prodajo in še potem dalje moraš plačevat lizingu...kakšna fora pa je to? saj oni za tolko avto prodajo koliko je še lizinga na avtu...itak, mislim , da imate prav skeširat zadevo pa adijo...
pontiacv8 je napisal/-a:Pozdravljeni
zanima me če kdo mogoče ve odg. na moje vprašanje. Hočem kupiti avto na kredit in službo imam za določen čas.
Lahko dobim 10.000€ kredita na banki in ga dam pri zavarovalnici zavarovat tako če v primeru. da izgubim službo mi zavarovanica vzame ta avto in celoten kredit pokrije z tem vozilom , ki sem ga vzel na kredit?
hvala vam za odg.
lep dan še naprej!
pontiacv8 je napisal/-a:Hvala Vam vsem skupaj za dobre odgovore. V ponedeljek grem malo po bankah povprašat kako pa kaj in še v Avstrijo grem tudi pogledat kaj bodo rekli? Ima kdo kakšne izkušnje z bankami v Avstriji?
Porok je lahko katera koli oseba? oz. katera je pripravljena prevzet to odgovornost ne? In če jaz izgubim službo ostene vse na tej osebi. Kakšne možnosti pa ma pol oseba z porokom, da nebo imel večjih težav ta bi ga terjali? A lahko, da potem tole vozilo v račun, da kredit pokrije?
nevermind je napisal/-a:Avto je ziher kak starejši amerikanec V8.
lancia hf je napisal/-a:Teška bo saj ti mora firma podpisati papirje nato se lahko šele z banko naprej posvetuješ. Zakaj pa na lizing ne vzameš, ker tam jim je pa itak vseeno koliko imaš ker itak njihov avto voziš dokler ga v celoti ne izplačaš.
branee je napisal/-a:ponavadi je tko, da na banki lahko dobis kredit za ta cas kot imas sklenjeno pogodbo za (dolocen cas). Kredit moras v vsakem primeru zavarovat, to pa ne pomeni da ce ti izgubis sluzbo nebos dolzan poravnat, o ne.. Namesto tebe poplaca zavarovalnica banki, nato pa tebe zavarovalnica terja.
lancia hf je napisal/-a:Teška bo saj ti mora firma podpisati papirje nato se lahko šele z banko naprej posvetuješ. Zakaj pa na lizing ne vzameš, ker tam jim je pa itak vseeno koliko imaš ker itak njihov avto voziš dokler ga v celoti ne izplačaš.
pontiacv8 je napisal/-a:ne razumem pa to kako, da avto prodajo in še potem dalje moraš plačevat lizingu...kakšna fora pa je to? saj oni za tolko avto prodajo koliko je še lizinga na avtu...itak, mislim , da imate prav skeširat zadevo pa adijo...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov