Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Odvetniček & policajčki

Napisal/-a super98 To nov 25, 2003 9:52 pm

In spet so glavne vloge policajčki!

Takole je bilo:
Danes okrog 14:15 se peljem po Dunajski cesti v LJ in sicer po desnem voznem pasu in po sredini le-tega.
Prevozim semaforizirano križišče z Linhartovo cesto. Še naprej po svojem desnem voznem pasu. Še en pas desno od mene pa je pas, ki je rezeviran za BUS (velike BUS črke, ki jih policaji ne vidijo).
No in po tem pasu se odnekod pelje ''moj'' odvetniček. Jst vozim službenega R Kangoo, brez zadnjih šip ter ga ne vidim. Nato se me dotični odvetniček odloči prehitevat po skrajno desnem pasu za bus (tipično ljubljansko IZSILJEVANJE PREDNOSTI).
Narobe oceni dolžino svoje makine in zapelje pred mene in trčiva. Jaz s sprednjim desnim koncem avta, on pa z zadnjim levim. Jaz sem bil še zmeraj na sredini desnega voznega pasu!
Gospodič pride vn iz avta in prvo kar reče je: jaz sem pravnik. OK mislm si bod kar češ...sej živimo v pravni državi!
Potem pa: za tole mi boš pa plaču.
Rečem: nism kriv kličva policijo.
In jo ON pokliče! Potem mi pa še reče: kva bi rad da te udarm?

Policija pride čez slabo urco. Tip takoj do njihovga avta in se predstavi kot pravnik nevemkaj!
NJEGA se vpraša kaj se je zgodilo. Tip prbije da je nonstop pelu PRED mano in da sm jst NAMERNO povzroču prometno! Policaji grejo merit sledi, ki jih ni zarad dežja.
Glejo gledat poškodbe na avtih.
In pazi zdej to: UGOTOVIJO DA SEM JAZ KRIV! Zakaj že? Jst udarjen avto spredi desno on zadi levo-vse jasn a ne! Vprašam policaja kako je to možn.
Pravi: NA OSNOVI POŠKODB, KI SO NASTALE NA VOZILIH!
Ni logike- na osnovi poškodb je lahko samo on kriv!

Jst dobim za pihat (0.00), on ne!
Gume je mel zlizane v nulo...policaj prav jst bom presodu a grem gledat gume al ne!

Dobim plačilni nalog 5000sit-in policaji se pospravjo.

Odvetničk pa prav: tožbe in kazenske ovadbe proti teb sledijo (namerna povzročitev prometne in ogrožanje ostalih...)

KAKO NAJ DOKAŽEM DA NISM KRIV???
Zakaj se nam navadnim ljudem nikol ne verjame?

Je kamera, ki snema ta križišče-upam da jutr dobim posnetek te nesreče!!!!

NE DAJ SE FLOKI!!!
TJUNING PA TO...

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky To nov 25, 2003 10:18 pm

hmmm priče predvidevam da nisi imel...
težka bo... upam da si vsaj poslikal avte in pozicijo v kateri sta ostala... ter njegove gume!!
jaz imam ravno zato eno fotko skoz z sabo

drugače pa čimprej napiši pritožbo in po potrebi pojdi čimprej poslikati kraj nesreče da se bo točno videlo kje te je prehiteval in kot proti argument dodaj da bi v primeru,da bi se skoz vozil pred tabo,nebi imel ti razbite sprednje desne strani in on zadnje leve!

drugače pa veliko sreče!
SlikaSlika

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky To nov 25, 2003 10:40 pm

f***! Meni bi se strgalo tam!
Se posebno ko bi mi reku: A te udarim? Jst bi mu iz jeze reku : Dej me!

Jao jao,.. a veš kdo je ta odvetniček?

Lahko mu tudi ti zagrenis zivljenje vš. Povej to kakemu mediju ki zelo radi take reči povzdignejo! In ce mas kakega znanca v Pravu ti bo lahko on pomagu.

Samo ne se pustit!!!

Pa povej ko/če boš dubu posnetek iz križišča.

LP
The MAN

Uporabniški avatar
furious
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a furious To nov 25, 2003 10:49 pm

jao jao take stvari me res dobesedno razpizdijo.folk kr misl kva je.pa kaj če je odvetnik.star ne daj se!probi vse mogoče kot si rekel posnetek križišča in pa poslikej zadevo pol pa probej stvar uredit.sporoč kako je šlo.

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo To nov 25, 2003 11:04 pm

O buh!! Sploh si ne morm predstavlat kaj bi se zgodilo, če bi se men krkol podobnga zgodilo. O takih in drugačnih situacijah sm bral že velikrat... zmerej mi kri zavre.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr nov 26, 2003 6:49 am

Saj smo v pravni drzavi :har :har :har

Evo se en dokaz -> za zjokat.

Kako ga lahko cisto po hitrem postopku nasrkas. No ja sedaj ga se nisi, samo to je res visek. Kaj storiti ti ne vem svetovati, upam pa da se razplete ugodno.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Sr nov 26, 2003 7:10 am

upam, da boš rešu primer v svojo korist! :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
mflajs
Novinec

Kraj: Goriška

Napisal/-a mflajs Sr nov 26, 2003 7:48 am

Polit z bencinm pa zažgat!
Mflajs

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 Sr nov 26, 2003 8:01 am

ma pišuka jim zelje grizla!

Dej to stvar v vse medije ki jih najdes!
Slike morajo imet policaji, ce je bla prometna, vedno morajo slikat!

Ce dobis posnetek krizisca, ofuli unega odvetnika od kurca kot se spodobi in se policaja, ki je bil ocitno nesposoben in je malomarno opravljal svoje delo, pa se pod palec je sigurno kaj dobil od unega odvetnika! :twisted: :evil: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ej zelim ti vso sreco pri resevanju te zagate in srecno upam, da ti bo prisel kak miljoncek v zep za povrnitev psiholoskega pritiska ;)
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr nov 26, 2003 8:04 am

Bejzbol kij pa počakat, da pride iz pisarne in prefukat - in to najmanj 2 dni zapored, pol pa do njega po kuponček, če ga ne bo dal, pa mu sledi še kak napad. Po kakem tednu pretepanj bo dal kuponček in se ti opravičil.

Jst bi na tvojem mestu že takrat pohodil gas in bi mu na avtu naredil škode kukr bi se dalo, ko si vidu, da se boš zaletu, sej si itak bil s službenim avtom. Ko je pa vn iz avta stopu, bi ga pa jst še parkrat orenk na gobc trešu, pa poiskal par prič, da te je on napadu.

Lahko bi pa tukile se nas zbral ene 10, in boš vse še bol podrobno opisal, pa bomo šli sodniku razlagat, da smo priče in da je tip izsilu, pa še grozil je in žalil, pa bo on ob licenco odvetniško, pa še vse bo mogu plačat, pa kuponček dat.

LP
Nebivedu
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara Sr nov 26, 2003 8:10 am

Nebivedu you've got the point!!!
Super98 nikar se kar tko pustit...ce bos najdu ta pravga cloveka, jo je odvetnicek najebu :!:

FLOKI NE DAJ SE 8)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr nov 26, 2003 8:22 am

Probaj čimprej dobit par prič, k bodo pričale v tvojo korist in pa probaj dobit film iz kamer po mestu, lahko, da je tvojo nesrečo posnela kaka kamera - v LJ jih je že kar nekaj postavljenih. Mislim, da je najbol ravno dunajska pokrita z njimi.

LP
Nebivedu
Old subarus never die, they just get faster!

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Sr nov 26, 2003 8:48 am

Ubit hudiča!!
JAo jao... Da bi men naredu to. Jzst bogi študent :) . Najboljš je res, da dobiš vieo kaseto križišča. Saj je ful ljubljane že snemane. Pa še par priš poklič. Evo jaz sem že en prostovoljc :P . Mislm ne more te kr tko jebat ej. Video MORA vse rešt ej.
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr nov 26, 2003 8:51 am

Če se bo dobro izteklo, boš dobil kakšen miljonček, sam bo pa trajalo...
Če se bo slabo izteklo, maš pa še zmer šanso z bejzbolko. :lol:
Slika

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 Sr nov 26, 2003 11:12 am

Zdej sm bil pa jst pri svojem odvetniku, ki pravi takole:

Policist glede na poškodbe nastale na obeh avtomobilih lahko določi medsebojno lego obeh vozil pri trku samem, ne pa položaj (obeh) avtomobilov glede na cestišče oziroma pas na cestišču, saj sledi gum nikjer ni bilo.

Torej kje so dokazi da sem jaz vozil po sredini (s sredino svojega avta po črti) in to sredi prepolne Dunajske ob 14:15 (tisti, ki ste iz LJ veste kako je tam), kot je zatrjeval odvetniček in kot so po poškodbah nastalih na obeh avtih ugotovili policaji!

Vozilo soudeleženca je imelo prekomerno obrabljene gume, kar pomeni da je vozil tehnično neispravno in bi mu mogli policisti odvzeti tablice in za vozilo odrediti izredni tehnični pregled. To je pa policist NAMERNO spregledal (za to imam prče)

Pritožbo bo najbrž napisal kr odvetnik, jst grem pa zdej v lov na kamere!!
TJUNING PA TO...

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Sr nov 26, 2003 11:14 am

srečno!!!
zjebi ga prasca!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara Sr nov 26, 2003 11:24 am

Prav privoscim ti, da bi ti uspelo zj**** prasca!

SRECNO!!!

BaTeMaN
Novinec

Napisal/-a BaTeMaN Sr nov 26, 2003 11:55 am

Sicer te ne poznam, imel sem po 14dneh imetja izpita enako izkušnjo... z pravno osebo, ki je napihala, ki je naredila z mojega avta generalko,.. ki je mojemu sopotniku razbila lobanjo... (je preživel in danes mu nič ne manjka), pa še mene in sopotnika spredaj poškodovala, odrgnine po celem telesu in je napihal... ostalo pa šlo mimo mene na 4 oči. Plačal nisem nič.. ampak on je dobil skozi kasko NOV AVTO čez 3 tedne. To je blo 9 let nazaj. Jaz nisem naredil takrat nič.... policaj v civilu, me je udaril med procesom,.. ker me je zaradi sile trka vrglo na zadnji stol s stolov vred (polski fiat).. in ker je on prvi preletel je vztrajal da jaz NISEM vozil... grozili so mi z zaporom... in celo oseba, ki je napihala 2.6 takrat je REKLA,.. da VE da nisem jaz vozil.. seveda je moj odtis pasa.. ki je poskodaval celotni prsni koš koža nad ključnico krvava in odrgnjena... je povedala drugače.

PROSIM ZMAGAJ

In ne ustavi se tam.. toži za vse NJEGA.. policaje pusti čim bolj na miru... ti majo preveč zaščite in privilegijev,.. samo na pravnika se spravi.
The best way to get over someone is to get under someone else.

Uporabniški avatar
AR-146
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a AR-146 Sr nov 26, 2003 12:18 pm

sej nemorm vrjet kakšne kurbe so povsod policaj se je usral k je un odvetnik in mu je še kej naložu. drugač pa naslednič do njega pred firmo pa mu cel avto sesuj pol pa še njega pa naj tož kij če bo lahko

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo Sr nov 26, 2003 12:35 pm

Sej to ne more bit res :!: :!: :!:
Ampak izgleda da zal je :cry:

Ej resnicno upam da zjebes tistga odvetnika in da dobi kr mu gre!
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost