Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

GMW
Nov uporabnik

Ogledalo in nogometni klub

Napisal/-a GMW Če avg 04, 2011 7:47 pm

Torej danes sem se peljal z avtom od starega ata ( Škoda Roomster) mimo nogometnega igrišča v Domžalah. Čez mrežo je priletela žoga in mi zbila levo stransko ogledalo. :cry:
Zdaj policije nisem klical, šel sem v nogometni klub in pustil svoje podatke. Poslikano imam škodo na avtu imam tudi pričo ki je bila z menoj v avtu.

Je imel kdo podobno izkusnjo? Kajti zdaj nevem ali nogometni klub krije škodo ali ne trener mi je rekel da mogoče ni pa prepričan. :?:

Izgubljam živce ker mi enostavno ta tedn vse narobe hod in me zanima če se mi splača zaradi tega tudi živcirat =P

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Re: Ogledalo in nogometni klub

Napisal/-a tristan01 Če avg 04, 2011 8:03 pm

GMW je napisal/-a:Torej danes sem se peljal z avtom od starega ata ( Škoda Roomster) mimo nogometnega igrišča v Domžalah. Čez mrežo je priletela žoga in mi zbila levo stransko ogledalo. :cry:
Zdaj policije nisem klical, šel sem v nogometni klub in pustil svoje podatke. Poslikano imam škodo na avtu imam tudi pričo ki je bila z menoj v avtu.

Je imel kdo podobno izkusnjo? Kajti zdaj nevem ali nogometni klub krije škodo ali ne trener mi je rekel da mogoče ni pa prepričan. :?:

Izgubljam živce ker mi enostavno ta tedn vse narobe hod in me zanima če se mi splača zaradi tega tudi živcirat =P

Definitivno bi bilo bolje poklicat policijo in prijavit škodo. Ste izpolnili poročilo o nezgodi ali ste samo kavalirsko zamenjali podatke? Zna se zgoditi da jutri v klubu nihče ne bo vedel ničesar o dogodku...

Svetujem ti da se takoj odpraviš na policijo in prijaviš zadevo. Ob tem pojasni, da ste se s klubom dogovarjate o povračilu škode, veeno pa boš imel zaščiten hrbet. Prav tako ob prijavi navedi s kom v klubu si se pogovarjal, da bo zadeva čimbolj natančna. Če se jutri nihče ne bo "spomnil" da se je kaj zgodilo se boš lahko za škodo obrisal pod nosom.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

GMW
Nov uporabnik

Napisal/-a GMW Če avg 04, 2011 8:54 pm

tristan01 je napisal/-a:
GMW je napisal/-a:Torej danes sem se peljal z avtom od starega ata ( Škoda Roomster) mimo nogometnega igrišča v Domžalah. Čez mrežo je priletela žoga in mi zbila levo stransko ogledalo. :cry:

Definitivno bi bilo bolje poklicat policijo in prijavit škodo. Ste izpolnili poročilo o nezgodi ali ste samo kavalirsko zamenjali podatke? Zna se zgoditi da jutri v klubu nihče ne bo vedel ničesar o dogodku...

Svetujem ti da se takoj odpraviš na policijo in prijaviš zadevo. Ob tem pojasni, da ste se s klubom dogovarjate o povračilu škode, veeno pa boš imel zaščiten hrbet. Prav tako ob prijavi navedi s kom v klubu si se pogovarjal, da bo zadeva čimbolj natančna. Če se jutri nihče ne bo "spomnil" da se je kaj zgodilo se boš lahko za škodo obrisal pod nosom.

LP Tristan01

Sem klical na policijsko enoto pa je rekel da ce nimam evropskega poročila nimam kj... jutr grem tja da izpolnim če ne bojo hoteli so rekl da nej pa pridem na policijo.

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Pe avg 05, 2011 5:31 am

Žoga ti je zbila ogledalo??!! :shock:

Uporabniški avatar
branee
Uporabnik

Napisal/-a branee Pe avg 05, 2011 5:53 am

ce je strelju roberto carlos :twisted:

Vidis tega nikoli ne pocni (verjemi na besedo), jaz se spomnim ko sem "kolegu" posodil 500€ in potem ko je bil cas za vracilo, ga ni bilo nikjer za najdet, ko sem ga pa videl v trgovini en dan pa vprasal, kdaj bo je pa samo rekel da se nic ne spomni.. No ja, mene je tisto izucilo, denarja nisem nikoli videl s tem pa tudi upadlo zaupanje v socloveka.
Minds are like parachutes. They only function when they are open.

GMW
Nov uporabnik

Napisal/-a GMW Ne avg 07, 2011 10:34 am

Ma vse se je postimal niso meli zavarovano, ampak smo se zmenili da sem jim prinesel račun in sem dubil denar za novega. :D
Je pa res naklučje so mi rekli da v 11letih se je to zgodilo samo 2x. :lol:

Hvala za pomoč in lep pozdrav! :D

GMW
Nov uporabnik

Napisal/-a GMW Ne avg 07, 2011 10:37 am

branee je napisal/-a:ce je strelju roberto carlos :twisted:

Vidis tega nikoli ne pocni (verjemi na besedo), jaz se spomnim ko sem "kolegu" posodil 500€ in potem ko je bil cas za vracilo, ga ni bilo nikjer za najdet, ko sem ga pa videl v trgovini en dan pa vprasal, kdaj bo je pa samo rekel da se nic ne spomni.. No ja, mene je tisto izucilo, denarja nisem nikoli videl s tem pa tudi upadlo zaupanje v socloveka.

Jaz pa ne morem spat če ne vrnim. Kar si sposodim vrnem nazaj v prfektnem stanju. ;)
Je star ata reku naj se ne sekiram da bo ze on uredil, pa mu nisem vrnil avta dokler ni bil zmontiran ogledalo nazaj. :)

Pri posojanju sem pa previden. Posodil sem največ 250€ pa še to sem jih dobil nazaj nasledni dan. :)
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost