nebivedu je napisal/-a:Telefonski pogovor sem sicer imel, vendar imam v avtu vedno BT slušalko, tako da mi ni treba držat telefona.
da sem imel levo roko na voznikovih vratih in sem podpiral glavo
juhica je napisal/-a:da sem imel levo roko na voznikovih vratih in sem podpiral glavo
pa kako folk voz, eni lezijo v avtu pa komi ven vidijo, eni postran sedijo tko da majo glavo pri sovozniku, eni vmes telefonirajo, eni jejo in pijejo, eni mate pa glavo naslonjeno na roko, roko pa na vrata. vse je isti falus, vse tole ne spada na cesto... jest bi ti zarad tega kazen zaribu...
zdej pa ce je polcaj trdil da si telefoniru se je zajebu ampak ocitno ti je koncno vseeno vrjel - ce ti ne bi bi imel ti listek v zepu. tko da ne joki...
ajde
xalfist je napisal/-a:juhica je napisal/-a:da sem imel levo roko na voznikovih vratih in sem podpiral glavo
pa kako folk voz, eni lezijo v avtu pa komi ven vidijo, eni postran sedijo tko da majo glavo pri sovozniku, eni vmes telefonirajo, eni jejo in pijejo, eni mate pa glavo naslonjeno na roko, roko pa na vrata. vse je isti falus, vse tole ne spada na cesto... jest bi ti zarad tega kazen zaribu...
zdej pa ce je polcaj trdil da si telefoniru se je zajebu ampak ocitno ti je koncno vseeno vrjel - ce ti ne bi bi imel ti listek v zepu. tko da ne joki...
ajde
Saj taki, ki imate obe roki na volanu ponavadi delajo nepotrebne zastoje na cestah( izven naselja 60kmh). Zaradi tega, ker z eno roko volan držiš ali si kam naslonjen še neboš prometne naredo.
ban je napisal/-a:xalfist je napisal/-a:juhica je napisal/-a:da sem imel levo roko na voznikovih vratih in sem podpiral glavo
ajde
Saj taki, ki imate obe roki na volanu ponavadi delajo nepotrebne zastoje na cestah( izven naselja 60kmh). Zaradi tega, ker z eno roko volan držiš ali si kam naslonjen še neboš prometne naredo.
Ko ti bo 1x na AC pr 150 gumo razf....si boš želel imeti obe roke na volanu.
xalfist je napisal/-a:ban je napisal/-a:Ko ti bo 1x na AC pr 150 gumo razf....si boš želel imeti obe roke na volanu.
Ja ampak avtor teme ni bil na avtocesti koliko sem jaz razbral. In pa če nisi opozil govorim izven naselja. Se pravi omejitev 90kmh. Pa po avto cesti je 130kmh omejivev, sploh pa nikoli ne zvozim tolk gum da bi na to študiro. Da pa bi neka normalno gumo kr tako razneslo pa je zelo mali procent. Se pravi si hotel povedati češ kaj ti naredi če ti raznese gumo, in nimaš na volanu obeh rok, ampak sam voziš preko omejitev. Več nesreč se zgodi zaradi ne prilagojene hitrosti , kot pa zaradi raznesene gume.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov