hribko je napisal/-a:pojdi na policijo in jim razliži zadevo,naj ga obiščejo in ti pomagajo nazaj dobit denar,njega pa naj kaznujejo-teh goljufij je že preveč
hribko je napisal/-a:pojdi na policijo in jim razliži zadevo,naj ga obiščejo in ti pomagajo nazaj dobit denar,njega pa naj kaznujejo-teh goljufij je že preveč
Courage™ je napisal/-a:hribko je napisal/-a:pojdi na policijo in jim razliži zadevo,naj ga obiščejo in ti pomagajo nazaj dobit denar,njega pa naj kaznujejo-teh goljufij je že preveč
Ja seveda, kar obiskali ga bodo... Sanja svinja kukuruz...
zundapp je napisal/-a:Ara je včasih nekaj veljala in obvezovala, zato ne jokaj sedaj, ko je prepozno.
Požri in bodi mož, v nasprotnem primeru si isti kot on!
papka01 je napisal/-a:Pozdravljeni!
Za rabljeno vozilo sem položil Aro,.ker mi je prodajalec garantiral realnost prevoženih kilometrov,...Podpisal mi je tudi dogovor o nakupu vozila,in da je prejel aro! ...
HPF je napisal/-a:zundapp je napisal/-a:Ara je včasih nekaj veljala in obvezovala, zato ne jokaj sedaj, ko je prepozno.
Tudi danes še nekaj velja. Zakaj bi moral on to požret, če ga je en pek nategno? Prinesi mi ti 500€, pa ti jih pol nebom vrno, pa požri ti to.
Avtorju: Ti ga le pojdi prijavit, kakšen dan prej ga pa le obvesti, da imaš to v namenu in da ga boš prijavil povsod kjer bo le to mogoče. Mogoče si bo premislil.
crxdelsol je napisal/-a:HPF je napisal/-a:zundapp je napisal/-a:Ara je včasih nekaj veljala in obvezovala, zato ne jokaj sedaj, ko je prepozno.
Tudi danes še nekaj velja. Zakaj bi moral on to požret, če ga je en pek nategno? Prinesi mi ti 500€, pa ti jih pol nebom vrno, pa požri ti to.
Avtorju: Ti ga le pojdi prijavit, kakšen dan prej ga pa le obvesti, da imaš to v namenu in da ga boš prijavil povsod kjer bo le to mogoče. Mogoče si bo premislil.
Ara velja neglede na stanje avta, od fizičnih oseb se kupuje videno-kupljeno, edini ki bo odstopil od are bo avtor teme.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov