Jaz ko mona sedim v avtu.
Sedaj ne vem a potem dobim kazen po pošti? Za podpisati nisem nič dobil? Se me je usmilil/ustrašil?
Prvič so me ustavili naši policaji.

GranDuke_JK je napisal/-a:Pred mano 2 avta in še policaji, gremo dobrih 50 po ravnini, omejitev 90 (s smeri Hotedrščice pred Kalcem). Prehitim policaje, me ustavijo z lučkami ker naj ne bi vklopil smernikov ko sem se vračal nazaj na svoj pas = 300€ in 3kt. Sem rekel da ni res, niti ne more biti pregorela žarnica ker bi mi kazalo na armaturi. Izpit, prometna, pihati, pokazati opremo, omenil je še neprilagojeno hitrost nato mi dal dokumente nazaj in rekel da naj drugič več ne frajarim (Punto 2 z 59hp) in sta šla.
Jaz ko mona sedim v avtu.
Sedaj ne vem a potem dobim kazen po pošti? Za podpisati nisem nič dobil? Se me je usmilil/ustrašil?
Prvič so me ustavili naši policaji.
GranDuke_JK je napisal/-a:Pred mano 2 avta in še policaji, gremo dobrih 50 po ravnini, omejitev 90 (s smeri Hotedrščice pred Kalcem). Prehitim policaje, me ustavijo z lučkami ker naj ne bi vklopil smernikov ko sem se vračal nazaj na svoj pas = 300€ in 3kt. Sem rekel da ni res, niti ne more biti pregorela žarnica ker bi mi kazalo na armaturi. Izpit, prometna, pihati, pokazati opremo, omenil je še neprilagojeno hitrost nato mi dal dokumente nazaj in rekel da naj drugič več ne frajarim (Punto 2 z 59hp) in sta šla.]
To je vse res, ampak če je pa kolona za njim se mora pa umakniti.crxdelsol je napisal/-a:Nevaren je samo za nestrpneže. Če se kdo pelje 50 ali 60 namesto 90 se mi ne zdi nevaren, če si normalen voznik. Dober voznik bo prilagodil hitrost njemu, počakal na ustrezen trenutek in kraj in ga prehitel.
Ne se sprenevedat. Nihče ni rekel, da je govora o tem, da kdo ne bi bil sposoben več peljati, ampak o tem, da pač pelje počasneje ker ima raje takšno vožnjo.GranDuke_JK je napisal/-a:A pa si normalen če po ravnini nisi sposoben peljati več kot 50km/h?
Oviranje prometa in počasna vožnja nista isto. Ali veš kaj je razlika?C4V4L13R je napisal/-a:tudi počasna vožnja (beri: oviranje prometa) je prekršek!
Spet sprenevedanje. Nihče ni govoril o nobenem sanjanju za volanom.C4V4L13R je napisal/-a:Toliko o tem. Zdaj če se nekomu sanja za volanom, še ne pomeni da so vsi ostali nestrpni...
GranDuke_JK je napisal/-a:Pred mano 2 avta in še policaji, gremo dobrih 50 po ravnini, omejitev 90 (s smeri Hotedrščice pred Kalcem). Prehitim policaje, me ustavijo z lučkami ker naj ne bi vklopil smernikov ko sem se vračal nazaj na svoj pas = 300€ in 3kt.
domen_ je napisal/-a:Ne se sprenevedat. Nihče ni rekel, da je govora o tem, da kdo ne bi bil sposoben več peljati, ampak o tem, da pač pelje počasneje ker ima raje takšno vožnjo.GranDuke_JK je napisal/-a:A pa si normalen če po ravnini nisi sposoben peljati več kot 50km/h?Oviranje prometa in počasna vožnja nista isto. Ali veš kaj je razlika?C4V4L13R je napisal/-a:tudi počasna vožnja (beri: oviranje prometa) je prekršek!Spet sprenevedanje. Nihče ni govoril o nobenem sanjanju za volanom.C4V4L13R je napisal/-a:Toliko o tem. Zdaj če se nekomu sanja za volanom, še ne pomeni da so vsi ostali nestrpni...
AudiFreak je napisal/-a:domen_ je napisal/-a:Ne se sprenevedat. Nihče ni rekel, da je govora o tem, da kdo ne bi bil sposoben več peljati, ampak o tem, da pač pelje počasneje ker ima raje takšno vožnjo.GranDuke_JK je napisal/-a:A pa si normalen če po ravnini nisi sposoben peljati več kot 50km/h?Oviranje prometa in počasna vožnja nista isto. Ali veš kaj je razlika?C4V4L13R je napisal/-a:tudi počasna vožnja (beri: oviranje prometa) je prekršek!Spet sprenevedanje. Nihče ni govoril o nobenem sanjanju za volanom.C4V4L13R je napisal/-a:Toliko o tem. Zdaj če se nekomu sanja za volanom, še ne pomeni da so vsi ostali nestrpni...
Nehaj se ti sprenevedat. Dobro veš kaj je mislil s sanjanjem.
50 km/h na omejitvi 90 km/h je pa oviranje, pa se mi gladko j**e kaj piše v slovarju knjižnega jezika... Tisti, ki se ni sposoben 70 km/h peljat po takšni cesti naj zgine na bus.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost