Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

edey
Novinec

Prometna nesreča in odškodnina...

Napisal/-a edey To dec 13, 2011 4:52 pm

Pozdravljeni!

Pred kratkim sem imel prometno nesrečo, povzročitelje sem bil jaz, na križišču sem drugemu vozilu vzel prednost.... Dobil sem tudi kazen in kazenske točke. V nesreči sem bil tudi lažje poškodovan in ker imam AO+ zavarovanje sem vložil na zavarovalnico odškodninski zahtevek. Dobil sem udarce v prsni koš, rameno in pa dlje časa me je bolela prsnica ...bil sem tudi skoraj mesec dni na bolniškem. Takoj po nesreči sem bil na urgenci tak da imam tudi zdravniška spričevala... No pred nekaj dnevi sem dobil od zavarovalnice ponudbo za poravnavo, ponudili so mi 1200€ odškodnine za poškodbe. Zdaj me pa zanima če lahko iztržim iz tega še kaj več ali ne? Se splača obrnit na Poravnava d.o.o. ali oz. kak naj postopam naprej? Aja, naj še povem da se uveljavljal poškodbe na avtu,stekla, luči in oglendala...
Zelo hvaležen bom za vsak nasvet.

LP

belkaena
Stalni uporabnik

Re: Prometna nesreča in odškodnina...

Napisal/-a belkaena To dec 13, 2011 5:37 pm

Glede a moje izkušnje z odškodninami je to že too much odškodnine. Jaz bi vzel pa bil tiho, ampak še vedno lahko 1x rutinsko zavrneš, zgubit nimaš kaj.

Uporabniški avatar
sparcoVRS
Nov uporabnik

Napisal/-a sparcoVRS Pe dec 23, 2011 11:18 pm

Mislim, da odvetniške družbe same enkrat zavrnejo in iztržijo največ kar se da. Pogovori se z odvetnikom in naredite kar misli, da je najbolje. Vseeno pa z zavračanjem ni dobro pretiravati, ker lahko ostaneš praznih rok.

Lp

Uporabniški avatar
Prezioso
Novinec

Kraj: Primorska

Napisal/-a Prezioso Sr feb 22, 2012 7:30 am

pri kateri zavarovalnici pa si? jas tudi terjam odškodnino od poletja že...zavarovalnica mi poslala cenzorja, da oceni poškodbe, sedaj čakam še kliničnega psihiatra na ocenitev.
ne deli frike brez kozjega sira!

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Če feb 23, 2012 1:41 pm

Si sam spisal zahtevek ? Ali si samo predal vso zdravniško dokumentacijo (izvide, ...) ?

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ Če feb 23, 2012 10:00 pm

Če nisi imel nič zlomljeno je to to, skoraj sigurno neboš dobil nič več.
I'm not speeding I'm qualifying...
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov