Verbatim je napisal/-a:A ne moreš v tem naselju najti ene javne poti ali lokalne ceste, kjer niso postavili znaka z imenom naselja? In potem rečeš, da si prišel od tam.
V Sloveniji ni nobenega reda v cestni signalizaciji. Potem pa če se voziš po stranskih cestah, zapelješ na glavo in kar naenkrat te preseneti konec naselja, čeprav prej nisi šel mimo nobene table za začetek naselja.
kamal je napisal/-a:Mislim, da se šteje za naselje, če so tri hiše zaporedoma, razen če je drugače označeno. Torej če uletiš iz nekje, kjer ni znaka za naselje in omejitve hitrosti so pa vsaj tri hiše voziš 50 km/h do prvega znaka za hitrost ali naselje.
_girly_ je napisal/-a:Takrat sploh noben ni vozil pred in za mano tak da res ne vem od kot se je naenkrat prikazal..
Zanima me predvsem, zakaj se je za menoj pripeljala neka x oseba in zakaj je zahteval, da se vrnem k policistu nazaj? Ima kdo kakšne podobne izkušnje s tem? Verjetno lahko mama pričakuje kazen?
kamal je napisal/-a:He he he. Preber si še enkrat. Sem napisal če je drugače označeno, da potem ne velja. Če pa vozim 90km/h potem vem koliko je omejitev a ne. Je pa bilo 10 let nazaj tako, kot sem napisal. In pri nas imamo še vedno znak za vas, kjer so ob cesti 4 hiše. Se pa napačnemu režiš, če ti divjaš po cesti, kjer je npr. 5 hiš, upoštevaš pa samo zakon in te briga za posameznike.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov