uros_p: Hvala, za tvoj odgovor ! Zdaj sem nekoliko pomirjena, ker datum veljavnosti po novi polici je izpisan neprekinjen, se pravi od 03.05.12 do 03.05.13, nesreča pa se je zgodila 16.05.12. , novo zavarovanje sklenjeno z dnem 21.05.12. Ob sklepu zavarovanja , sem povedala za povzročeno škodo in mislim, da mi je boniteto že odbila. No, morem povedat še, da sem se danes zglasila na stari zavarovalnici ter sem povedala, da sem zdaj zamenjala zavarovalnico ( ker je oškodovanka vložila vlogo na staro zavarovalnico). Uslužbenka mi je rekla, da bo vse papirje predala moji novi zavarovalnici. Mojo novo polico je fotokopirala ter rekla, da mi pošljejo nek obrazec po pošti od nove zavarovalnice. (kaj pa ne vem). Upam, da nebom več imela težav.

.Ker itak 400 € oz. 200 € (v 16 dneh) policijske kazni, ki so mi jo je izpisali se mi zdi veliko.. Glede parkiranja pa tako lahko rečem, ja res je na koncu sem izpadla jaz kriva, ker sem šla ven iz parkirišča katerega so me zaparkirali z vseh strani. Govorimo o manjšem parkirišču, pred stanovanjskim blokom. Avti so bili spredaj, zadaj, levo desno. Bila sem zaparkirana kot v labirintu,. No glavni krivec ,ki me je zaparkiral je bil avto, ki je bil z moje leve , in je bil parkiran na vozišču. Tako nisem imela dosti možnosti za iti ven z mojim avtom, razen tako, da sem zapeljala desno s sprednjimi kolesi na robnik in tako speljala ven. Ruknila, pa v avto, ki je bil parkiran za mano. Kar je bilo nespametno. Bolje bi bilo, da sem poklicala pajka, ne. V tej nesreči je krivec tudi tisti avto, ki je bil z moje leve, če ne za drugo pa za nepravilno parkiranje. :S. Ma njega zdaj nisem vmešavala v to zadevo. Krivdo sem prevzela nase. A ja, pa lep dan vam želim in ne se kregati za brezveze. Ala čao

:):)