gac19 je napisal/-a:... primerjanje laka kako mi lahko stem dokazejo da sem bil to jaz ? sej nimam edini take barve lake ali pac ? ...
gac19 je napisal/-a:ko sem se peljal domov sem nepravilno prehiteval pri tem pa sam podrajsal vozilo ob tem me je zagrabila panika in sem pobegnil nakar so me
gac19 je napisal/-a:ko sem se peljal domov sem nepravilno prehiteval pri tem pa sam podrajsal vozilo ob tem me je zagrabila panika in sem pobegnil nakar so me danes po 1 mesecu poklicali policisti in rekli da je voznik naklucnu prepoznal moj avto na parkiriscu tablic na dogodku ni videl vendar mi je policist omenil nekaksno primerjanje laka kako mi lahko stem dokazejo da sem bil to jaz ? sej nimam edini take barve lake ali pac ? prosil bi cim hitreje za kak pametn odgovor ali je najbolse priznati ali zanikati do konca ker me lahko kr posteno oglobijo ce bi se enkrat bi se raje ustavil in podpisal tisto evropsko porocilo tako pa .... bi prosil za pomoc hvala
gac19 je napisal/-a:jst se zmeri tuki nism dobu odgovora kerga iscem kako je s prepoznavo laka in kako mi lahko dokazejo ce ni voznik videl mojih registerskih in samo sklepa da sm jst se nic mi ni bilo dokazano
h4ck je napisal/-a:Uredi preko zavarovalnice, bos pac zgubil 3 premijske razrede?
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 1 gost