Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

gac19
Nov uporabnik

pomoc

Napisal/-a gac19 Pe nov 16, 2012 9:43 pm

ko sem se peljal domov sem nepravilno prehiteval pri tem pa sam podrajsal vozilo ob tem me je zagrabila panika in sem pobegnil nakar so me danes po 1 mesecu poklicali policisti in rekli da je voznik naklucnu prepoznal moj avto na parkiriscu tablic na dogodku ni videl vendar mi je policist omenil nekaksno primerjanje laka kako mi lahko stem dokazejo da sem bil to jaz ? sej nimam edini take barve lake ali pac ? prosil bi cim hitreje za kak pametn odgovor ali je najbolse priznati ali zanikati do konca ker me lahko kr posteno oglobijo ce bi se enkrat bi se raje ustavil in podpisal tisto evropsko porocilo tako pa .... bi prosil za pomoc hvala

egregore
Nov uporabnik

Re: pomoc

Napisal/-a egregore Pe nov 16, 2012 10:00 pm

Pomoje je najbolje da poveš po resnici in da še dodaš , da si se obrnil in da ni bilo potem nobenega

Se lepo opravičiš in plačaš za škodo, ali pa urediš preko zavarovalnice.
LP

Uporabniški avatar
Gyga
Uporabnik

Napisal/-a Gyga Pe nov 16, 2012 10:03 pm

gac19 je napisal/-a:... primerjanje laka kako mi lahko stem dokazejo da sem bil to jaz ? sej nimam edini take barve lake ali pac ? ...

Glede na to, da si podrajsal po njegovem avtu je ostala sled, tako na tvojem, kot njegovem avtomobilu. Če so sledi nekje na isti višini -> bingo...

To je samo moje mnenje, ki je samo razumno razmišljanje.

Odloči se sam.
Malo para malo muzike!
Najboljši avto je novi avto!

gac19
Nov uporabnik

Napisal/-a gac19 Pe nov 16, 2012 10:09 pm

zanima me tudi kako sedaj lahko kdo dokaze kako se je to zgodilo ter da sem krivec jaz kaj ce jaz trdim svojo zgodbo in ali ce popravim avto predn mi vzamejo vzorec lahko kaj dokazejo ?

gac19
Nov uporabnik

Napisal/-a gac19 Pe nov 16, 2012 10:12 pm

se posebaj me zanima kako je s primerjanjem laka ker mi je to policist nekako poudaril ali je mozno da imam jaz edini v sloveniji tak lak najbrs ne glede tega mi nemorjo dokazat cisto nic ?

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Pe nov 16, 2012 10:25 pm

Bolj ko boš zavlačeval in bolj, ko boš odkrival kako bi, da nebi dražje bo vse skupaj.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

gac19
Nov uporabnik

Napisal/-a gac19 Pe nov 16, 2012 10:35 pm

zakaj casa imam do srede zakaj se nebi vse pozanimal ne sam cudi me kako lahko dokaze da sem bil jaz ce ni videl mojih registerskih tablic niti ni pric ?

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 So nov 17, 2012 12:57 am

gac19 je napisal/-a:ko sem se peljal domov sem nepravilno prehiteval pri tem pa sam podrajsal vozilo ob tem me je zagrabila panika in sem pobegnil nakar so me

evo, si pravkar priznal, sedaj si pečen =P Cel kup udbovcev bere forum, ti pa na javnem portalu sprašuješ al priznat al lagat......

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 So nov 17, 2012 8:30 am

gac19 je napisal/-a:ko sem se peljal domov sem nepravilno prehiteval pri tem pa sam podrajsal vozilo ob tem me je zagrabila panika in sem pobegnil nakar so me danes po 1 mesecu poklicali policisti in rekli da je voznik naklucnu prepoznal moj avto na parkiriscu tablic na dogodku ni videl vendar mi je policist omenil nekaksno primerjanje laka kako mi lahko stem dokazejo da sem bil to jaz ? sej nimam edini take barve lake ali pac ? prosil bi cim hitreje za kak pametn odgovor ali je najbolse priznati ali zanikati do konca ker me lahko kr posteno oglobijo ce bi se enkrat bi se raje ustavil in podpisal tisto evropsko porocilo tako pa .... bi prosil za pomoc hvala

Nočem bit pameten a vseeno bodi DEC in priznaj napako. Motiti se je človeško in bodi vesel, da je sam pleh fasu in da ni kaj hujšega. Priznaj pa pika. ;)

lp

gac19
Nov uporabnik

Napisal/-a gac19 So nov 17, 2012 8:37 am

jst se zmeri tuki nism dobu odgovora kerga iscem kako je s prepoznavo laka in kako mi lahko dokazejo ce ni voznik videl mojih registerskih in samo sklepa da sm jst se nic mi ni bilo dokazano

Uporabniški avatar
ddas
Novinec

Napisal/-a ddas So nov 17, 2012 10:03 am

gac19 na tem naslovu imaš zapisano vse kar rabiš , malo prelistaj vse podskupine in odstavke , pa ti bo vse jasno. Zate so predvsem odstavka 4. , 4.1 in pa 4.1.1

http://sciget.com/Predogled/3632/6a645c ... 5ad3736cb2

P.S

Jaz bi nesrečo priznal in tako še najceneje glede denarja prišel skozi.
Zadnjič spremenil ddas, dne So nov 17, 2012 10:13 am, skupaj popravljeno 2 krat.

martin911
Nov uporabnik

Napisal/-a martin911 So nov 17, 2012 10:09 am

gac19 je napisal/-a:jst se zmeri tuki nism dobu odgovora kerga iscem kako je s prepoznavo laka in kako mi lahko dokazejo ce ni voznik videl mojih registerskih in samo sklepa da sm jst se nic mi ni bilo dokazano

Če vzamejo vzorec laka iz tvojega avtomobila in ga primerjajo z lakom na njegovem avtomobilu se bo ujemal. Zakaj? Zato ker se lak z leti spreminja. Tvoj lak je star xx let, je bil xx dni izpostavljen soncu, xx dni dežju, xx dni snegu, ... Kar hočem povedat je, da skoraj zagotovo ni avtomobila, ki bi bil enake barve in izpostavljen enakim vremenskim vplivom kot tvoj.

Priporočam ti, da priznaš, ker taka preizkava ni zastonj :D

gac19
Nov uporabnik

Napisal/-a gac19 So nov 17, 2012 10:55 am

ja sej druge mi nepreostane opazam :) koliko pa pride popravilo praske skozi celo levo stran avta ? priblizno

h4ck
Stalni uporabnik

Napisal/-a h4ck So nov 17, 2012 4:04 pm

Uredi preko zavarovalnice, bos pac zgubil 3 premijske razrede?

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 So nov 17, 2012 5:02 pm

:roll: pa dobr no! Najprej zbežiš in si en mesec pameten in zadovoljen, ker ti je uspelo, potem te vseeno dobijo zdaj bi pa ti od nas še neke nasvete kako bi se vseeno zmazal.
Naredi kar češ... lahko še kar trdiš, da nisi bil ti pomagalo itak ne bo nič.

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 So nov 17, 2012 7:17 pm

h4ck je napisal/-a:Uredi preko zavarovalnice, bos pac zgubil 3 premijske razrede?

Rešitev preko zavarovalnice bo le začasna. Bolje da plača kar sam. V drobnem tisku splošnih pogojev in v zakonu je člen kjer ima zavarovalnica pravico od njega terjati nazaj škodo, saj je pobegnil s kraja nesreče. Če bo čakal na zavarovalnico bo trajalo kakšno leto ali dve, da ga bodo terjali, si bodo pa za ta čas zaračunali še zamudne obresti.

Najbolje vse skupaj priznati požreti kazen za pobeg s kraja nesreče in plačati škodo. Bo draga ampak še vedno najcenejša rešitev.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

mropc
Stalni uporabnik

Napisal/-a mropc So nov 17, 2012 8:25 pm

bi ti men to naredu, te dobim še isti dan, nebi čakal niti en mesec. prokleta banda.

Uporabniški avatar
Bojanxe
Novinec

Napisal/-a Bojanxe So nov 17, 2012 11:19 pm

Js mislim da raje nič več ne piši sem gor, ker te bo nekdo prjavu. Že beg s kraja dogodka je totalno sporen, da ne omenjam nadaljevanja tu na forumu.
Prevzemi odgovornost in se sooči s posledicami. Kot so že napisali, še dobro da je samo materialna škoda.
Alfa Klub Slovenija

gac19
Nov uporabnik

Napisal/-a gac19 Ne nov 18, 2012 12:02 am

svoboda govora kaj me bo kdo prjavu in kaj ce me kaj nej ? hahhaha ti bi me najdu in kaj bi ? hahahhaha usi glasni v zivo pa cke :) pisu bom po foromu kokr me je volja dokler ne krsm foruma ane a kje pise da nesmem uprasat kaj pa kako ? ce te pa kej moti pa neber simpl

Uporabniški avatar
Bojanxe
Novinec

Napisal/-a Bojanxe Ne nov 18, 2012 12:16 am

Prav imaš, bravo. Tvoje početje je super in z njim se boš zapisal v zgodovino!
Seveda pa si tud glavni na vasi in ti nihče nič ne more. :bow
Alfa Klub Slovenija
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 1 gost