Slike sem pustil malo večje da se bo dalo razbrati kaj piše ker so slabe kvalitete..

Dj Big je napisal/-a:Trenerka naj bi bila original
Dj Big je napisal/-a:Iz Srbije sem naročil eno Nike trenerko ki mi je bila všeč. Trenerka naj bi bila original..
Dj Big je napisal/-a:Hvala vam na odzivu... Stvar je v temu da mi je bila trenerka vsec in tukaj take nisem nasel...cena je bila 50€ z postnino in ce bi placal 20% ddvja od ocenjenih 150€ je to 30€+50€ je spet ugodno.. Narocil sem pa na fb-ju ko imajo razne trgovine z oblacili.. Meni je prodajalec zagotavljal da je original in etiketa je zravn... Tko da pojma nimam kaj naj naredim..
Dj Big je napisal/-a:Dobil sem pismo od odvetnika ki zastopa Nike.. da lahko to dokazujem in teram naprej.. Ampak da Nike pač sporoča da oni tožbe nebojo podal v primeru da je ponaredek in da se trenerka uniči na njihove stroške.. Jst pa nebom dobil povrnjene stroške nakupa. Tko da zadeva je zaključena.. ta šola me je stala 60€.. Bom bil v bodoče zelo previden z tem naročanjem nimamo kaj
Dj Big je napisal/-a:.......... Čez nekaj časa pride Carinik in reče da je treba trenerko poslati na pregled za ugotavljanje ..........
sašo5 je napisal/-a:Dj Big je napisal/-a:.......... Čez nekaj časa pride Carinik in reče da je treba trenerko poslati na pregled za ugotavljanje ..........
.......in ti bi mu odgovoril, da je pri prvem pranju šla trenirka v franže in da naj gre na deponijo brskat, če jo hoče imet....![]()
![]()
mamicu jim j... uradniško, "s kom ali s čim" se oni ukvarjajo v Luki gre pa na "stotine" kontejnerjev falš robe naprej, oni so se pa zapičili v tvojo bogo trenirko........res majo še prevelike plače, dejansko, da presežku časa ne govorim.....
a4 je napisal/-a:zdaj če prav razumem ima nekdo na področju slovenije ekskluzivno pravico prodaje nike izdelkov ?
torej ne smeš uvažati nike ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov