čare je napisal/-a:Ne bo.Jaz sem mel tak karambol z eno babo ki je mela omejitve in pretečeno vozniško pa je bila deljena krivda.
domen90 je napisal/-a:Za MNZ si mlad voznik do dopolnjenega 21. leta oziroma 2 leti odkar si pridobil vozniško dovoljenje. Za zavarovalnico pa si mladi voznik 3 leta od datuma opravljenega izpita.
dirtyyyy je napisal/-a:Hvala vsem za odgovore.domen90 je napisal/-a:Za MNZ si mlad voznik do dopolnjenega 21. leta oziroma 2 leti odkar si pridobil vozniško dovoljenje. Za zavarovalnico pa si mladi voznik 3 leta od datuma opravljenega izpita.
Torej bom mogel jaz kriti stroške na njegovem avtu? glede na to, da za zavarovalnico spadam pod mladega voznika + napihal sem
sasocar123 je napisal/-a:A ni tako, da mora imeti mladi voznik 0.0 ?
lancia hf je napisal/-a:sasocar123 je napisal/-a:A ni tako, da mora imeti mladi voznik 0.0 ?
Če imam kaj v spominu si 2 leti mlad voznik in moraš imeti 0.0
3 leta si pa nevarni voznik in moraš pri zavarovanju doplačati za nevarnega voznika.
Upam, da imam prav, če ne me bo pa že kdo popravil.
ThugBoy je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:sasocar123 je napisal/-a:A ni tako, da mora imeti mladi voznik 0.0 ?
3 leta si pa nevarni voznik in moraš pri zavarovanju doplačati za nevarnega voznika.
meni se tudi zdi da je nekaj takega
lancia hf je napisal/-a:sasocar123 je napisal/-a:A ni tako, da mora imeti mladi voznik 0.0 ?
čare je napisal/-a:Pa dejte zadevo prebrat še enkrat.potekel mu je izpit ki velja za vse frišne voznike 3 leta.Torej mladi voznik ni več in tudi napihal ni čez dovoljeno mejo in je tudi fasal kazen samo za povzročitev nesreče in pretečen izpit oz ne podaljšan.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost