Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

hp7500
Nov uporabnik

Prodaja avta v Svici

Napisal/-a hp7500 Če dec 13, 2012 6:37 pm

Ziv, mene pa zanima, ce ze ma kdo izkusnje al pa ve malo vec kot jaz, kako je s prodajo avta v Svici? Recimo ce ga js kupim v slo in ga pelem prodt v svico...kako je s tem ddv oz dmv, pa carina?

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Re: Prodaja avta v Svici

Napisal/-a tristan01 Če dec 13, 2012 8:28 pm

hp7500 je napisal/-a:Ziv, mene pa zanima, ce ze ma kdo izkusnje al pa ve malo vec kot jaz, kako je s prodajo avta v Svici? Recimo ce ga js kupim v slo in ga pelem prodt v svico...kako je s tem ddv oz dmv, pa carina?

T
Ti kot prodajalec ne boš imel težav, saj boš naredil kupoprodajno pogodbo in vozilo pri nas odjavil. Večje vprašanje pa je kako je z registracijo tako uvoženega avtomobila v Švici...

Zakaj sploh prodati avtomobil v Švico? Pri nas ni kupca?

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

hp7500
Nov uporabnik

Napisal/-a hp7500 Pe dec 14, 2012 3:57 pm

Cist tko me zanima info. Ker mam zdele eno varjanto gor pa ce bi se to splacal. Glede na to da so avti gor drazji.

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Pe dec 14, 2012 9:33 pm

hp7500 je napisal/-a:Cist tko me zanima info. Ker mam zdele eno varjanto gor pa ce bi se to splacal. Glede na to da so avti gor drazji.

Kupec naj preveri kaj ga čaka pred registracijo... Bo bolje vedel kot pa ti, potem pa naj izračuna če se mu splača. Osebno pa dvomim, da je računica, razen če je v igri kak eksot.

Lp Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

hp7500
Nov uporabnik

Napisal/-a hp7500 So dec 15, 2012 2:44 pm

Ja to pol najbol da se gor pozanimam...ok, hvala ti.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov