Gregamax je napisal/-a:Moji je na sociali tako rekla:" Vaš avto je vreden več kot 7200€, to je kakor, da imate na banki 7200€ in živite od obresti." Jaz si potem razlagam, da je meja 7200€ ali pa ima vsaka sociala svojo mejo!
Gregamax je napisal/-a:Moji je na sociali tako rekla:" Vaš avto je vreden več kot 7200€, to je kakor, da imate na banki 7200€ in živite od obresti."
Gregamax je napisal/-a:Moji je na sociali tako rekla:" Vaš avto je vreden več kot 7200€, to je kakor, da imate na banki 7200€ in živite od obresti."
odprti clio je napisal/-a:Situaciji se smej... A avto ti ocenijo veliko več, kot je vreden. Predstavljaj si, da si (kot moj sodelavec) delal v SCT-ju. Neka zmerna plača in zmerno delovno mesto. Malo terena, malo pisarne. Se odločiš za nakup družinskega avtomobila, ker stari avto se pač kvari in rjavi. Kupiš nekaj novega, se malo zapufaš in puf - znani priimki te spravijo na cesto. Po 25 letih delovne dobe (brez dneva na zavodu) in poštenemu plačevanju vseh prispevkov, se odpraviš po pomoč, ki naj bi ti v socialni državi pripadala. Solidarnost, za katero daje slehrni zaposleni državljan. Toliko potrebuješ, da preživiš, dokler si ne najdeš službe.
Tam ti pa reče - ja, imaš to pa to pa to. Prodaj vse in boš lahko preživel. Stari, je*eš potem vse to skupaj in mi nakazujte bruto. Ko pa bom v d*eku, se bom pa sam vlekel iz njega kot sedaj.
Ta situacija je smešna, da nič ne plačuješ in pričakuješ pomoč
meganer je napisal/-a:Rabim točn vedit ker bi avto kupil na kredit ne na lizing zaradi kaska.
pol bi pa kupu še motor mogoče celo nov pa da nebi slučajn kj not pdu.
Sam napišeš koliko je vreden jaz za Scenica 01 sem dal 1500€ za Delto pa dam vsakič 500€ pa ni bilo do sedaj še nobenega problema.
odprti clio je napisal/-a:Situaciji se smej... A avto ti ocenijo veliko več, kot je vreden. Predstavljaj si, da si (kot moj sodelavec) delal v SCT-ju. Neka zmerna plača in zmerno delovno mesto. Malo terena, malo pisarne. Se odločiš za nakup družinskega avtomobila, ker stari avto se pač kvari in rjavi. Kupiš nekaj novega, se malo zapufaš in puf - znani priimki te spravijo na cesto. Po 25 letih delovne dobe (brez dneva na zavodu) in poštenemu plačevanju vseh prispevkov, se odpraviš po pomoč, ki naj bi ti v socialni državi pripadala. Solidarnost, za katero daje slehrni zaposleni državljan. Toliko potrebuješ, da preživiš, dokler si ne najdeš službe.
Tam ti pa reče - ja, imaš to pa to pa to. Prodaj vse in boš lahko preživel. Stari, je*eš potem vse to skupaj in mi nakazujte bruto. Ko pa bom v d*eku, se bom pa sam vlekel iz njega kot sedaj.
meganer je napisal/-a:Lepo pozdravljeni.
Zanima me če kdo ve koliko mora biti avto star oz. vreden da se ne šteje za plačilo vrtca. Isto bi vprašal za motor. Kolikor mi je jasno če ga imamo na lizng se ne šteje.
Hvala za odgovore.
meganer je napisal/-a:Rabim točn vedit ker bi avto kupil na kredit ne na lizing zaradi kaska.
pol bi pa kupu še motor mogoče celo nov pa da nebi slučajn kj not pdu.
nebivedu je napisal/-a:Leta 2010 sem toliko zaslužil, da so mi za vrtec naračunali, da bom plačeva 485 evrov. Sem jih lepo poslal v k***c in sem dal otroka v privat varstvo. Sedaj plačujem 200 evrov za privat varstvo. Otrok je na toplem, dobro hrano ima in gospa se vedno ukvarja z otrokom, tako da ni nič prepuščen samemu sebi, kot je to navada v vrtcih.
lancia hf je napisal/-a:Pa povsem drži s tem, da meni Vrhniška občina (tam tudi vse urejam) določa koliko vrtca bom plačeval v Logatcu (logaška občina) kjer sta otroka v vrtcu tako, da z Logatcem nimam nič. Enako pišem avte za otroške doklade.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov