hrošč je napisal/-a:Kje se ti je pobliskalo in iz česa?
dobek je napisal/-a:prekoracitve na AC in nic druga 46. clen
je pa na cestninski omejitev 60, talne oznacbe se vedno veljajo le kot priporocila
Polo78 je napisal/-a:Bo pa tam omejitev kar 40, ker ni le talnih označb ampak tudi prometni znak.![]()
Polo78 je napisal/-a:
Bo pa tam omejitev kar 40, ker ni le talnih označb ampak tudi prometni znak.![]()
King1 je napisal/-a:Se mi je zdelo, da si bil ti.Sem si glih rekel ker t.i. divjak me je prehitel. Le kam se mu tako mudi?
![]()
sašo5 je napisal/-a:a je bla siva Mazda 6![]()
![]()
Menda ti je kr kombi zazibalo, ko je puhnil mimo.....
Jerry007 je napisal/-a:Tole je slika iz CP Kompolj. In kdor bučke luši da je tam 40 omejitev za osebna vozila nima pojma kaj govori. 40km/h je zgolj na tovroni ABC stezi in ne na vinjetnih.
Kjer je prometni znak tudi na levi strani je pa druga stvar.
sašo5 je napisal/-a:Sicer pa ne bo iz tega nič, ker na cestninah merijo edino iz avta(laser) (največkrat na Drnovem - petek popoldan iz smeri LJ obvezno)) zadnji znak cca 300-400m pred cestnino je 60, vse kar tam "leti" nad 80 ustavijo...
sašo5 je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Se mi je zdelo, da si bil ti.Sem si glih rekel ker t.i. divjak me je prehitel. Le kam se mu tako mudi?
![]()
a je bla siva Mazda 6![]()
![]()
Polo78 je napisal/-a:
Podobne so imeli poleti na severni lj. obvoznici, ko so jo prenavljali.sašo5 je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Se mi je zdelo, da si bil ti.Sem si glih rekel ker t.i. divjak me je prehitel. Le kam se mu tako mudi?
![]()
a je bla siva Mazda 6![]()
![]()
Kaj jst morem, če ima pa avto toliko navora?!![]()
~toMmy~ je napisal/-a:Jerry007 je napisal/-a:Tole je slika iz CP Kompolj. In kdor bučke luši da je tam 40 omejitev za osebna vozila nima pojma kaj govori. 40km/h je zgolj na tovroni ABC stezi in ne na vinjetnih.
Kjer je prometni znak tudi na levi strani je pa druga stvar.
Malo si preberi, kaj sem napisal o teh znakih 40, če nista znaka postavljena na obeh straneh, brez da bi desni bil že praktično na ločenem pasu, tisti na levi ne velja, ker mora bit na obeh straneh označeno, talne označbe so pa zgolj informativen narave.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost