kalsekgrega je napisal/-a:napiši pritožbo oz punca. sm imeu enak primer stem da je bil avto pisan na mamo vozil sem pa jas in sm kar konkretno priletel na radar in še za povrhu zbežal. nato smo napisali pritožbo napiši jo na ta način da nemoreš izdati družinskega člana nisi doužn tega če nebojo takoj poslali da je preklicana zadeva naj reče kasneje na sudiščo da je takrat tudi prodajala avto preko avto.neta in bo zadeva rešena punca si naj najde dokazilo kje je bila med tistim časom mogoče služba, v trgovini bilo kaj samo da ima nek dokaz da ni mogla takrat vozit. imeli smo že dva taka primera in se je vse rešlo brez kazni
Lp Grega
kalsekgrega je napisal/-a:napiši pritožbo oz punca. sm imeu enak primer stem da je bil avto pisan na mamo vozil sem pa jas in sm kar konkretno priletel na radar in še za povrhu zbežal. nato smo napisali pritožbo napiši jo na ta način da nemoreš izdati družinskega člana nisi doužn tega če nebojo takoj poslali da je preklicana zadeva naj reče kasneje na sudiščo da je takrat tudi prodajala avto preko avto.neta in bo zadeva rešena punca si naj najde dokazilo kje je bila med tistim časom mogoče služba, v trgovini bilo kaj samo da ima nek dokaz da ni mogla takrat vozit. imeli smo že dva taka primera in se je vse rešlo brez kazni
Lp Grega
thunderbolt je napisal/-a:kalsekgrega je napisal/-a:napiši pritožbo oz punca. sm imeu enak primer stem da je bil avto pisan na mamo vozil sem pa jas in sm kar konkretno priletel na radar in še za povrhu zbežal. nato smo napisali pritožbo napiši jo na ta način da nemoreš izdati družinskega člana nisi doužn tega če nebojo takoj poslali da je preklicana zadeva naj reče kasneje na sudiščo da je takrat tudi prodajala avto preko avto.neta in bo zadeva rešena punca si naj najde dokazilo kje je bila med tistim časom mogoče služba, v trgovini bilo kaj samo da ima nek dokaz da ni mogla takrat vozit. imeli smo že dva taka primera in se je vse rešlo brez kazni
Lp Grega
Jebesh tako državo, če se res lahko na tako lahek način zmašeš.
viewtopic.php?f=30&t=87246&start=20
Templar je napisal/-a:Plačaj polovičko pa konec
MRV je napisal/-a:tudi sam sem se skliceval na družinskega člana, pa jih ni kaj prida zanimalo. poleg tega policisti niso imeli nikakšnega dokaza. torej, ne sliko, ne posnetka in niti da so me ustavili na kraju prekrška. kakšna pravna država dej nehaj
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov