abbe je napisal/-a:ne ne mores.
pa ce bi počas zapelal v luknjo nebi pokrivil niti feltne niti pa nebi gume počle.
kdo ve kaj si tm frajaru po unmu parkirišču, zj bi pa rad,da za tvoje bedarije drugi plačujejo.
pa če se ne motim so boxi med sabo ločeni z nepretrgano črto ,to črto si razlagaj kot polno črto na cesti,ki je ne smeš prevoziti.
TheBurn22 je napisal/-a:Ok hvala, to me zanimalo, ker glede te crte sem tudi sam imel pomisleke.
Glede druge izjave se bom pa naredil, da sem jo preslisal, ker nekateri pac ne morete iz svoje koze in morate vsakega obtoziti.
Jaz sem se pripeljal po cesti, ki pelje cez sredino parkirisca in sem zapeljal cez prvi boks v drugega in verjemi, da ce na rob luknje zapeljes z robom gume in ne celo, je ze 30,40 km/h zadost, da poci guma in se okrusi felgna(ne vem kje si dobil, da je kriva). Vem, da je moja krivda, ker pac nisem dovolj opocasnil, ker je bilo vse prazno, ampak vprasati pac ni greh.
Sonny je napisal/-a:abbe se ti ne zdi, da malo pretiravaš, saj ni verjetno ravno blazno divjal, če je hotel parkirati.
Predvidevam, da nisi poklical za kak zapisnik, ko se je zgodilo ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov