DePalmo je napisal/-a:Tudi če je napisal na evropsko poročilo da je kriv, to čisto nič ne pomeni. Če bo prišlo tako daleč, bo on enostavno spremenil zgodbo ali pa rekel da nič ne ve, in je to to.
Kriv je on, ampak ker je tole mednarodno, nevem če boš kaj veliko rešil.
.com je napisal/-a:Lej, to bi moral takoj policijo poklicati in zahtevati, da pridejo... bi ze ona ugotavljala, kdo je kriv... tako pa si lahko rit obrises s tistim evropskim porocilom, ker slovak najbrz ni priznal krivde... ce je pa pod opombo napisal priznam krivdo...je avtomaticno kriv...
DePalmo je napisal/-a:Tudi če je napisal na evropsko poročilo da je kriv, to čisto nič ne pomeni. Če bo prišlo tako daleč, bo on enostavno spremenil zgodbo ali pa rekel da nič ne ve, in je to to.
.com je napisal/-a:DePalmo je napisal/-a:Tudi če je napisal na evropsko poročilo da je kriv, to čisto nič ne pomeni. Če bo prišlo tako daleč, bo on enostavno spremenil zgodbo ali pa rekel da nič ne ve, in je to to.
če on napiše v evropsko poročilo, da je kriv in se podpiše, je to dovolj za zavarovalnico....
Če pa tega ne prizna, se kliče policijo...
kakšen kapitan neki...Mar je on pristojen za dodelitev krivde/kazni? ni...
Policija, takoj pridi sem, mislim, da je povzročitelj pijan...bla bla bla...
JG2 je napisal/-a:Sicer nisem pravnik, samo meni se tudi zdi, da če pride do nesreče na trajektih pač policija ni pristojna za reševati kar koli. Mislim, da bi bilo najbolje v takem primeru se pogovoriti s kapitanom in potem glede na dogovor z njim naprej reševati problem. Če ti kapitan ni dal nič oprijemljivega, potem bi se jaz osebno obrnil na Jadrolinijo, poveš kaj je bilo, priložiš evropsko poročilo/slike in potem skupaj rešujete naprej.
Čeprav ko berem kar si napisal, si mislim, kdo je pa res kriv, ali ti/tvoja punca, ko daje otroka v avto in ne počaka da gredo drugi mimo ali tega ne opravi pet minut prej, ali pa je kriv neučakan slovak, meni je tako 50/50.
RedTDI je napisal/-a:pozdravljeni...
vam je že avtor teme takoj na začetku teme jasno povedal, da so mu policaji rekli, da oni nimajo nič s tem. In to tudi drži!!!
Vse kar se zgodi na barki/morju se rešuje po "mednarodnem pomorskem pravu"!
tukaj ti "evropsko poročilo" ne pomaga nič.
na barki je kapitan "bog bogova", in zagotovo/verjetno pozna pravila...
kot potnik (ker si pač kupil karto) ti pripada določena odškodnina če si spoznan za nedolžnega...
ostane ti veliko pravdanja z Jadrolinijo....
prilagam ti zanimivo branje... (prva knjiga, poglavje 4.
http://www.uradni-list.si/zalozba/book?id=6957
http://www.uradni-list.si/uploads/shop/ ... skupaj-pdf
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov