Mihaing, tvojemu komentarju sem se nasmejal

Kakšnih 350,000eurov

Jaz že 4 sezone vozim gorske, z drugim letom bom najbrž začel še rally z drugim avtom. Ti lahko povem, da Gt2 pripravljene za dirke se začnejo že s skromnimi 45,000euri pa potem so cene do nekje 150,000eurov, če je avto narejen v detajle. Pa tudi kakšnih hudih vez ni treba imet, da voziš takšen dirkalnik,
http://www.lema-racing.si/?page_id=192 tole podjetje ti zaupa svojega Porschea za nekaj tisoč eurov, da ga ti pelješ na Grobniku, poleg tebe pa je v dirkalniku inštruktor. Z ekipo Lema pa greš lahko tudi po tujini na dirkališča vozit. Potem je pa še podjetje Ik Sport iz Logatca, tam imaš možnost vožnje ali pa tudi šolo dirkanja v Italiji in na Finskem, učiš pa še z Subaru Imprezam WRX STI, učijo te pa sami vrhunski vozniki. Mojca ti se obrni na podjetje Lema, tam imaš več dirkalnikov na razpolago za rento, najlažje pa bo, da tvojega fanta pelje eden od inštruktorjev, ker bo tako prišlo veliko ceneje pa še bolj hitro bo šlo vse skupaj. Zoltan pa nima več C2 ker ga je prodal v tujino, tako da tam ti bodo bolj težko kaj pomagal, pa trenutno imajo tudi samo dirkalnike z motorjem 1.4, ter Peugeota 206 Rc če ga niso tudi že prodal, ker je že nekaj časa naprodaj.
Lep preostanek dneva,
Blaž Jenko