Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Po maj 10, 2004 12:38 pm

Racingboy: kdo pa je reku da to mislim? govoril sem za rally avtomobile.. pa tut ce ti nebi mel rocne bi lahko driftal pac s ksno drugo tehniko ane? :idea:

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Po maj 10, 2004 1:56 pm

NeRo je napisal/-a:
McLaren je napisal/-a:
NeRo je napisal/-a:Če vam je blo tole zakon, potem morate definitivno pridet na kakšno resno dirko. Se dosti več dogaja.

Pol nas pa obveščaj kje in kako :) :idea:

Malo spremljaj forum :P

http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=13580

Mnja............mišleno je blo bolj sakrastično, kot res :P (moje vprašanje)

Uporabniški avatar
jaka-z
Novinec

Napisal/-a jaka-z Po maj 10, 2004 5:45 pm

HajdukS je napisal/-a:Racingboy: kdo pa je reku da to mislim? govoril sem za rally avtomobile.. pa tut ce ti nebi mel rocne bi lahko driftal pac s ksno drugo tehniko ane? :idea:

...sej načeloma se na gorskih dirkah nikol ne drifta za take zadeve so drugačna tekmovanja ne vem kaj si ti pričakoval da bodo z alfo pa integro driftal :P na unmu hardu, ki je bil kar precej ozek pa še robnik in ograja ob strani :?:

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Po maj 10, 2004 11:21 pm

Sej nism pričakoval prave dirke.. Sam mal bol atraktivno, crowd pleaser voznjo.. A to je prevec za zahtevat :?:

Uporabniški avatar
lipnik[b]
Novinec

Kraj: Kašarija

Napisal/-a lipnik[b] To maj 11, 2004 6:29 am

HajdukS je napisal/-a:Sej nism pričakoval prave dirke.. Sam mal bol atraktivno, crowd pleaser voznjo.. A to je prevec za zahtevat :?:

ni ni ... tut jes sm mislu da bodo drugi kej vec pokazal ... samo da se pa zares vid ko to zgleda je pa treba na kksno dirko pridt :wink: Sej ta prireditev je bla tocn zato, da bi ljudje saj prblizn vidl ko to zgleda in da bi se zacel bol zanimat in da bi vec hodil na dirke.
Slika
Slika

Anja
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Anja To maj 11, 2004 5:35 pm

No ja no, tok zlo bad pa res ni blo?

Sej fora je bla, da folk k drgac n ve da dirke pr ns sploh obstajajo pride mal pogledat in to, in morte priznat da je blo kr neki ne sam hudih ampak poleg tega se lepih avtomobilov :oops:
Se pa strinjam, da program ni bil lih zadetek u polno. Ampak sej za velik ljudi je vazn da slisjo da je bil tam tut kdo od estradnikov, tut ce jih sploh ne bi blo :D
... and NEVER FORGET how to SMILE :D

oldi
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a oldi To maj 11, 2004 10:08 pm

Pozdravljeni jaz sem peljal gor na grad mojega BMW 2002 tii na sprehod, pa me zanima če ma gdo kšno fotko
aja pa bele barve je ...

lp oldi
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov