Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Favoriti

Williams
24
23%
McLaren
11
10%
Renault
10
10%
Bar
7
7%
Sauber
1
1%
Jaguar
0
Brez glasov
Toyota
1
1%
Jordan
0
Brez glasov
Minardi
1
1%
Ferrari
50
48%

Skupaj glasov : 105

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo To mar 16, 2004 8:35 am

Apak naj bo kar hoce jaz formule ne spremljam vec s takim uzitkom in veseljem kot sem jo takrat, ko je dirkal se Ayerton Senna. On je zame se vedno oh in sploh med vozniki F1. Ceprav so bili sigurno se boljsi in uspesnejsi vozniki od njega, mi je bil poleg njegove same voznje zelo vsec tudi njegov karakter. Temperamenten, vedno resen, skoncentriran, psihicno tako stabilen kot malo kdo. F1 je bilo njegovo zivljenje.
Spomnim se tiste sobote in nedelje, ki sta terjali dve zivljenji. Spomnim se tudi kako zelo je bil proti nedeljski tekmi prav Senna. Menil, je da po tragicni sobotni nesreci ni primerno izpeljati nedeljske tekme...pa so jo...in sene ni vec...priznam, jaz sem se jokal takrat, ko se je zgodila ta nesreca. Kako so mi bile mucne tiste urice, ko so se borili za njegovo zivljenje...ZAMAN...Takrat je umrl moj najvecji zvezdnik! :(

Se sedaj imam doma v fasciklu spravljene vse izrezke iz slovenskin in tujih casopisov, ki so porocali o tej tragediji :cry:

Uporabniški avatar
BABI
Nov uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a BABI So apr 17, 2004 8:48 am

Meni ni nihče pral možganov, ampak od mladosti dalje navijam za ferrari. Stara sem 47 let in se še nisem premislila glede moštva, da bi navijala za koga drugega kot za rdeče.
Res sem bla tud jaz že kdaj besna zarad Šumijevega vedenja, takrat ko je butnil v Vilneva ampak, kaj moreš, očitno živci med dirko delajo svoje.

Go ferrari go!
Lep dan vam želim.

Uporabniški avatar
Alexx
Nov uporabnik

Kraj: Koroška

Napisal/-a Alexx Ne maj 16, 2004 5:26 pm

Jaz občudujem Ferrarijeve inženirje, oblikovalce...Celoten team deluje kot eden. Team work je danes pot do uspeha. Potem pa je tu seveda še Šumi, ki je pač nadarjen. Pa ne mislit folk, da tip pride, se vsede v avto in zmaga. Veliko trdega dela je za njim. Jaz navijam za Ferrari in zanj zato, ker je to moštvo-moštvo s srcem in motivacijo. Vsi delajo s srcem. Veselijo se vsake zmage posebej kot bi bila prva.
Vruuuuum

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Ne maj 16, 2004 5:55 pm

Alexx je napisal/-a:Jaz občudujem Ferrarijeve inženirje, oblikovalce...Celoten team deluje kot eden. Team work je danes pot do uspeha. Potem pa je tu seveda še Šumi, ki je pač nadarjen. Pa ne mislit folk, da tip pride, se vsede v avto in zmaga. Veliko trdega dela je za njim. Jaz navijam za Ferrari in zanj zato, ker je to moštvo-moštvo s srcem in motivacijo. Vsi delajo s srcem. Veselijo se vsake zmage posebej kot bi bila prva.

ALELUJA... :lol: :lol: :lol: :lol: res je!!!
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost