Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR So jul 17, 2004 11:59 pm

Kako se pa pride iz smeri Cerknica oz. Rakek ? Kako se v Logatec pride vem, samo kje na Vrhniski strani se desno zavije ?
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo Ne jul 18, 2004 9:44 am

Greš mimo drevoreda v Logatcu in potem boš na desni strani videl industrijsko cono z dirkališčem v notranjosti. Zaradi znakov in mnogih parkiranih avtov ne boš zgrešil 100%.
Slika

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Ne jul 18, 2004 2:18 pm

jz sm bil pa sm že doma :P :roll:

ni se mi zdel najbolš.
tist parkirišče na makadamu je za en k**c. sam čaku sm da bom zapelu na fajn špičast kamen.
pa tud levaki so mel probleme z štartnimi lučmi pa so se štarti ponavlal.
edin fajn sm se posonču. :P 8)

upam da bo na mobikroge kej bolš.

klemen
Novinec

Napisal/-a klemen Ne jul 18, 2004 6:04 pm

meni je blo ok.

Program je tekel praktično cel čas ko se začeli. Iz tribun se ni kaj dosti videlo, ob progi se je pa videlo, da vozijo praktično na polno.

Je pa cela okolica v skalah, tudi parkirišče :), proga (CPL ring) pa kar drseča :roll:
Slika

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Ne jul 18, 2004 6:24 pm

klemen je napisal/-a:meni je blo ok.

Program je tekel praktično cel čas ko se začeli. Iz tribun se ni kaj dosti videlo, ob progi se je pa videlo, da vozijo praktično na polno.

Je pa cela okolica v skalah, tudi parkirišče :), proga (CPL ring) pa kar drseča :roll:

sej te skale mi grejo na živce.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Ne jul 18, 2004 11:54 pm

Pa spiker je tut mislu da Paris-Dakar komentera ne pa osmice.

Skale so tut men sle ornk na jetra, pa redarji, ki so na parkplacu bli so tut kr neki - tut enga nism ubogov ker se mahat ne znajo pa se napol prazn je blo tm kjer naj bi po njihovem blo polno.

Pa sam dva sekreta (1moski + en zenski) sm jst zasledu.

tribune so pa cist zgresene. A nebi blo bolj da bi bla sama proga nizje spuscena pa terasaste tribune pa da dol gledas pa celo progo vids - kot kasen rimski kolosej. Ker sem gledal teren in bi bilo izvedljivo na tej isti lokaciji.
Pa un k****n k je v III. dviziji zmagov si je pol k je ze smagov zjebov avto.
Pa nobenga bugyja ni blo tko k je blo recen da bo. P vstopnina tut ni bla 900 s pijaco apak 1000 brez pijace.

Tist Audi je bil pa strupen - predvsem zvok
Integra > se mi je zdel k da ga spara, da ni slo tko kukr bi lohk slo.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

catfish
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a catfish Po jul 19, 2004 7:20 am

Glede na to, da je vse se v urejanju je pač razumljivo, da je parking tak kot je. Glede redarjev so bili itak sami gasilci, nabiti k kante.
Spiker se je itak dru k blesav, tko da sem skor gluh ratu.
Vstopnina je bila na koncu res 1000 in brez pijače. Ne vem pa zakaj, ker ko sem se pogovarjal 1 dan pred tekmo so mi tko rekli, na dan tekme pa je bilo drugače :shock: .

Šit hapens, sory Samotar in ostali.
Tribuno so svoje poglavje to je res, ampak pustimo, da se uredi vse do konca. Sej kritike lahko dajemo vsi, sam dejmo jih še malo spodbujat, ker mislim, da ima ta način tekmovanja dobro prihodnost.

Tekme so bile zelo zanimjive in vozniki so se trdo borili za svoja mesta.
Mitja Klemenčič je podru vse rekorde proge in postavil najhitrejši krog (EVO 8 Rocks :shock: ). Škoda, da je Valant naredu napako in mu je kolo odstopil, ker mislim, da bi bili dvoboji s Klemenčičom še bolj zanimjivi. Drugače je pa Humar s svojim Avdijem raztrgal. Model je res dobro vozil. Sam je velika škoda da je Valant odstopil. Svaka čast maldemu Ilijašu. Seveda pa je tudi Lucija malce pokazala, kako lahko ženska vozi.

Moja ocena je, da je bila dirka zelo O.K. in zelo zanimjiva. Videl sem to kar sem hotel, torej zelo dobri boji. Glede okolice je še vse v gradnji. Bo se uredilo saj ima Jazo (financ minister projekta) še velik dinarjev za to. Bo pa mislim tud zmeri več ljudi.

Dost je.
CAT
---------------------------------------------------------------------
CLIO BACCARA 1.8 i ORIGINAL

Uporabniški avatar
zombi
Novinec

Napisal/-a zombi Po jul 19, 2004 8:02 am

Lahko kot domačin povem par zadev.
Parkirišče je bilo res zgrešeno, opravičilo, da je še vse v urejanju pa je mal od trte zvito, ker vsak ki je prišel na dirko videl, da je takoj na desni strani ob vhodu ogromno dovolj utrjeno parkirišče...
Organizator je pač vzel v zakup, da so je večina obiskovalcev lena in ni sposobna prehodit tistih 100m, zato je bilo parkirišče tam kot je bilo.

Audije je vozil izvrstni autocros voznik Silvan HUBER, ki nima nobene veze z slovenskim odlični relistom Alesom Humarjem, se mi zdi, da ju eni mal mešate, če ne drugje je razlika med njima v letih. Huber je recimo vsaj 15 let starejši.

Dirkla je bila zanimiva in mi zelo ustreza. da sem se lahko s kolesom zapeljal domov na kosilo. :D Vrnil pa sem se z avtom, katerga mi je bilo škoda parkirat na skalah.
Mogoče bo naslednji že boljše urejeno. samo vprašanje kolko bo še voznikov.

Po treningu so namreč iz dirke izločili 11 voznikov (večina divizije I in nekaj bugyev), ker niso bili dovolj hitri. Če vzamemo v zakup, da so pred vstopom na most asvaltirali, so tak odvzeli vsaj 30% konkurenčnosti avtokosistom.
Tem 11 voznikom ni bilo dovoljeno niti na predstavitev dirkačev!
Ker so izpadli na treningu pa je strošek nastopa znašal 8K na prevožen kilometer (2 korga treninga). Kar nekaj jih je domačinov in so jih na tak način prikrajšali za nastop pred svojimi sponzorji in navijači. Niso bili vsi slabi, samo se zgodi, da se kdo zavrti...
Razumem, da je težava čas, ki je na razpolago, samo v programu je pisalo, da se dirka začne ob 13h, začela pa se je slabo uro kasneje, kar je dovolj časa, da v prvem krogu vsi izpadejo, če so preslabi.
Očitno so vozniki divizje I nezaželeni.

Na naslednji dirki bo viden ospi tekmovalcev v Diviziji I in avtokrosistov (tu je bil že sedaj).

Drugače pa kapo dol pred Huberjem, ki je z zelo mehko vzmetenim audijem za avtocross brezkompromisno nastopil proti Klemenčiču. To da je naredil Klemenčič napako pa priča, da mu ni pustil dihat.
Zaslužil si je pokal, ker je vozil najatraktivnejše za kar je bil s strani gledalcev lepo nagrajen in ogormen aplavz na podelitvi je bil več kot zaslužen.

catfish je napisal/-a: Glede okolice je še vse v gradnji. Bo se uredilo saj ima Jazo (financ minister projekta) še velik dinarjev za to. Bo pa mislim tud zmeri več ljudi.

Z urejanjem okolice ima Janko bolj malo, ker so investitorji drugi in ravno tu lahko nastopi problem, ker je Žigon zelo nezanesljiv in muhast.
Po dveh mesecih skakanja od vrat do vrat, je na koncu požrl besedo in nam onemogočil organizacijo uradne drag dirke (in tuning showa).
("Niste člani AŠ."...smo se pobrigal in postali. "Tehnična komisija ne dovoli."...Kličemo na AŠ, ne vejo nič o tem. "Niste v koledarju"...kličemo na AŠ, nam zagotovijo, da nimajo nič proti in ne rabimo biti... na kocu pa privleče izjavo "Imam že preveč dirk!").
Lahko bi rekel v začetku in tudi časa nebi zgubljal. Tako pa je večina dirk organizirano kot spremljevalna prireditev temu primerna je tudi organizacija.

Tudi glede relikrosa so baje že zapleti. V koledarju so 4 dirke. Zadnji trenutek je AS Koleselj (Žigon) izzsilil, da bodo oni organizirali 2. in 3. dirko.
Pa so požrli besedo in v drek porinili ne dovolj pripravljene Avtosport Jazone. Na kartah ni bil nikjer omenjen Koleselj, tako, da znajo bit govorice resnične. Tako, da se mal skeptičen kako bo šlo vse skupaj naprej. Če bi bilo vse odvisno od Jazota, se ni za bat, tako pa... Je pa bil opazen napredek napram prvi dirki, samo nebi smel kar tako pokazat vrata 11 dirkačem, ki sploh dirkat niso smel.
<FyreDaug> fuckin ricers
<FyreDaug> civics are like tampons, every pussy has one

catfish
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a catfish Po jul 19, 2004 8:29 am

Hvala zombi za izčrpne INFO. :wink:

Moje INFO so bile take kot sem jih napisal ( skope prot teb ampak O.K.). Ti jih maš še več. Kul.

Mogoče pa lohk kej zrihtam prek določenih ljudi za vašo prireditev. Poznam določen folk ki bi bli lahko koristni, seveda če bodo hotl. Bom probu in ti v bližnji prihodnosti sporočim na PM.

LP v LOHATC

CAT z Vrhnke.
---------------------------------------------------------------------
CLIO BACCARA 1.8 i ORIGINAL

Uporabniški avatar
zombi
Novinec

Napisal/-a zombi Po jul 19, 2004 8:38 am

catfish je napisal/-a:Hvala zombi za izčrpne INFO. :wink:

Moje INFO so bile take kot sem jih napisal ( skope prot teb ampak O.K.). Ti jih maš še več. Kul.

Mogoče pa lohk kej zrihtam prek določenih ljudi za vašo prireditev. Poznam določen folk ki bi bli lahko koristni, seveda če bodo hotl. Bom probu in ti v bližnji prihodnosti sporočim na PM.

LP v LOHATC

CAT z Vrhnke.

Hvala,
sam sicer nisem pristaš dragov me bolj vleče v gorske dirke, samo želja nekaterih članov alfa-kluba je še vedno organiziacija drag dirke, tako da lahko sporočim naprej.

LP Zombi z lahaca
Vialle caffe racing :D
<FyreDaug> fuckin ricers
<FyreDaug> civics are like tampons, every pussy has one

Uporabniški avatar
SlaYeR
Stalni uporabnik

Napisal/-a SlaYeR Po jul 19, 2004 9:19 am

Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:jz sm bil pa sm že doma :P :roll:

ni se mi zdel najbolš.
tist parkirišče na makadamu je za en k**c. sam čaku sm da bom zapelu na fajn špičast kamen.
pa tud levaki so mel probleme z štartnimi lučmi pa so se štarti ponavlal.
edin fajn sm se posonču. :P 8)

upam da bo na mobikroge kej bolš.

Mi smo šli lih iz laškega in smo se malo ustavili. Blo kar znaimivo. SAm parkirni je pa res k****. GUmo sm si pocu po tistem spicastem kamnu.

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo Po jul 19, 2004 10:44 am

Slika

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica - okolica

Napisal/-a bravura Po jul 19, 2004 11:06 pm

Ta boljši je bil Slavko komelj, ki je v zadnji vožnji odtrgal prestavno ročico :lol: :lol:
Never drive faster, than your guardian angel can fly.
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost