ej, nevem zakaj potem tako strastno šimfate čez tistega voznika pežoja 206, ki se je spektakularno zlil v nekem drugem topicu...tip z M5ko je car, ker mu znese, oni z 206ko pa papak in i****, ker se je skantal...rečem pa vam, da si brez problema predstavljam M5ko v isti situaciji...pač, zgodi se nekaj nepričakovanega in si v pi*zdi,
nemogoče je vedno 100% obvladovat situacijo, če pa izvajaš take karafeke na prometni cesti pa moraš bit 100%...pa prosim, ne mi začet nabijat, koliko boljši avto je M5, pa koliko boljši voznik je za volanom itd...
...dec res obvlada ja, to mu mirne duše priznam,
ampak vprašajte se kaj bi rekli, če bi se model na posnetku zabil v nasproti vozeči avto...a bi se kdo oglasil, da ded drugač ful obvlada, da je že ful podobnih driftov izvedu in da je mel samo kanček smole???!!!...me res zanima

...
...tisti model v 206ki se je očitno zaletel na namensko zaprti cesti, pa bi ga nekateri kar prefukali ko bi se skobacal iz avta, za tipa v bavarcu pa drifta na prometni cesti, pravite, da so vam njegovi frendi povedal, da tip ful obvlada in je zato car???!!!!....dejte se zresnt mal

...še enkrat: priznam, da fant ve nekaj o driftanju, ampak kot voznik pa ni vreden pol k*rca, ker dober voznik vedno vzame v obzir, da je mogoče narediti napako in se izogiba ogrožanju drugih...če bi ga srečal v živo, mu nebi ravno rekel i**** v faco, bi mu pa povedal, da se mi zdi njegovo početje idiotsko...
če hočete videti prave drifterje v akciji si raje poglejte Mobikrog: The Movie, to so pravi obvladači, tip v M5ki pa je proti njim navaden smrkavec...