Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Po okt 11, 2004 7:55 am

ej, nevem zakaj potem tako strastno šimfate čez tistega voznika pežoja 206, ki se je spektakularno zlil v nekem drugem topicu...tip z M5ko je car, ker mu znese, oni z 206ko pa papak in i****, ker se je skantal...rečem pa vam, da si brez problema predstavljam M5ko v isti situaciji...pač, zgodi se nekaj nepričakovanega in si v pi*zdi, nemogoče je vedno 100% obvladovat situacijo, če pa izvajaš take karafeke na prometni cesti pa moraš bit 100%...pa prosim, ne mi začet nabijat, koliko boljši avto je M5, pa koliko boljši voznik je za volanom itd...

...dec res obvlada ja, to mu mirne duše priznam, ampak vprašajte se kaj bi rekli, če bi se model na posnetku zabil v nasproti vozeči avto...a bi se kdo oglasil, da ded drugač ful obvlada, da je že ful podobnih driftov izvedu in da je mel samo kanček smole???!!!...me res zanima :roll: ...

...tisti model v 206ki se je očitno zaletel na namensko zaprti cesti, pa bi ga nekateri kar prefukali ko bi se skobacal iz avta, za tipa v bavarcu pa drifta na prometni cesti, pravite, da so vam njegovi frendi povedal, da tip ful obvlada in je zato car???!!!!....dejte se zresnt mal :roll: ...še enkrat: priznam, da fant ve nekaj o driftanju, ampak kot voznik pa ni vreden pol k*rca, ker dober voznik vedno vzame v obzir, da je mogoče narediti napako in se izogiba ogrožanju drugih...če bi ga srečal v živo, mu nebi ravno rekel i**** v faco, bi mu pa povedal, da se mi zdi njegovo početje idiotsko...

če hočete videti prave drifterje v akciji si raje poglejte Mobikrog: The Movie, to so pravi obvladači, tip v M5ki pa je proti njim navaden smrkavec...
GTI
ITR
E30

_Jerry_
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _Jerry_ Po okt 11, 2004 11:57 am

mihaa je napisal/-a: In nisem ljubitelj stylinga.

Sem ze mislil, da sem edini... :D

Ni moj namen, da bi dolil olje na ogenj, ampak se strinjam s tistim, kar si napisal. Vsako tele 'ma svoj vesele, pravijo, in tudi temnenje stekel in zadnjih luci, rezanje vzmeti pa razni "alu wingi" in ostale ohlapno pritrjene "zracne zavore" so lahko zelo nevarni :(

Sploh pa ne smemo vseh metati v en kos, tako "driftarjev", kot tudi "stylerjev". Ce si pri svojem pocetju zmeren in ne pretiravas (pri tistem driftu me najbolj moti to, da ga je posnel -zdaj ga bojo tudi drugi, manj vesci vozniki poskusali posnemat :evil: ), se ponavadi vse dobro iztece 8) Mladost je norost, pravi dober pregovor in ko boste (bomo) stari, se bomo vsemu temu le se smejali... :wink:

_Jerry_
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _Jerry_ Po okt 11, 2004 12:06 pm

Loopz je napisal/-a:če hočete videti prave drifterje v akciji si raje poglejte Mobikrog: The Movie, to so pravi obvladači, tip v M5ki pa je proti njim navaden smrkavec...

Tako je! :D Ekstremno driftanje ima mesto na Mobikrogu, ne na cesti... Tisti, ki ima dovolj denarja za M5, si pa tudi lahko privosci tistih nekaj 1000 SIT, kolikor stane ura najema Mobikroga po glavi :wink:

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Po okt 11, 2004 12:37 pm

mihaa je napisal/-a:
darkdog24 je napisal/-a:Aja pa še to,pomembno pa mi je,da mi moj "kič" prinaša nagrade na showih in da je moj "kičast" Clio eden najbolj znanih Cliotov MK1 v Sloveniji in v Evropi.Eto vidiš zato jaz ljubim svoj "kič" in niti na pamet mi nebi prišlo,da bi delal to kar ti misliš da je cool,in....Drugače pa hvala še enkrat za komentar.Nisem jezen,niti užaljen.

Ocitno se nisva najbolje razumela.

Ne se izmikat!
Ko bos vec casa posvetil voznji kot pa kicenju svojega avta si bos tudi ti lahko kaj takega kdaj privoscil.

Tole definitivno ne pomeni, da je ogromno drugih ki ogrožajo, pijancev itd... Čista provokacija, ki ti jo je lepo zabil nazaj.
Ampak vse tole je že OFF-topic. :roll:

Tale oseba je car, ker obvlada nekaj takšnega AMPAK je tudi i****, da gre tole delat v prometu!
Tudi če dela to na javni cesti naj preveri, da je prazna.
In ja nismo angelčki, saj vsi radi kdaj pritisnemo čez (ponavadi nesmiselno) omejitev, se obračamo pozimi na PRAZNEM parkplacu (pravzaprav sem se umiril ker mi je škoda avta pa naj bo še tako star, gnil in švoh- kar nekateri radi kritizirajo) Ampak delanje takšne pizdarije na javni cesti ko ti nasproti pride avto. :roll: Ko bi se vsaj v kamijon razletel. Pol bi šele kamermanu prišlo. :roll:
Če še tolk obvlada je vedno majčken procent, da se razsuješ! Vbijte si to v glavo! Enkrat se pa ne izide!

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Po okt 11, 2004 12:40 pm

Ok fantje vmirite živce, ker opažam da se ste vsi zelo napeti in nočem zaklenit te teme :lol: :wink:
Držite se topica pa pokažte malo tolerance do ljudi ki imajo drugačno mnenje kot vi.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po okt 11, 2004 1:28 pm

McLaren je napisal/-a:Ok fantje vmirite živce, ker opažam da se ste vsi zelo napeti in nočem zaklenit te teme :lol: :wink:
Držite se topica pa pokažte malo tolerance do ljudi ki imajo drugačno mnenje kot vi.

U bistvu ne bi blo škode, ker kokr vem je bla tale tema že ene 3x v roku pol leta :wink: :lol:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
blue tornado
Novinec

Napisal/-a blue tornado Po okt 11, 2004 1:31 pm

Jaz sem poklicni voznik-TOVORNJAKA!!Drugic bom driftal z njim v tem ovinku in rabim kandidata,da bo posnel vso stvar,ker bi rad bil frajer..... :twisted: :twisted: Dogajalo se bo pa okoli 14 ure,ko bo najvec prometa...... :twisted: :twisted: Mislim,kaj vse folk ne postudira,ko se vozi z ocetovim avtomobilom!!Revez,sigurno je imel tezko otrostvo..... :roll: :roll:

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Po okt 11, 2004 1:36 pm

Slide je napisal/-a:
McLaren je napisal/-a:Ok fantje vmirite živce, ker opažam da se ste vsi zelo napeti in nočem zaklenit te teme :lol: :wink:

U bistvu ne bi blo škode, ker kokr vem je bla tale tema že ene 3x v roku pol leta :wink: :lol:

...in kljub temu nekateri še naprej nabijajo isto :roll: ...
GTI
ITR
E30

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Po okt 11, 2004 5:17 pm

mihaa je napisal/-a:
darkdog24 je napisal/-a:Hvala lepa ti na taki izjavi,res iskrena hvala.Spoštujem vsako izjavo.Verjetno pa js zdej izgledam k****n,nisem cool,nisem in,ker ne driftam s Cliotom po ovinkih,ker ne priletim v ovinek počez,nasproti pa mi pripeljejo nedolžni vozniki.
Rad pa bi videl,oziroma vprašal ali ti imaš svoje samostojno vozilo in ne od mame in atija in ali si ti lahko privoščiš "kičenje" avtomobila v vrednosti ki prekašajo vrednost samega vozila ali pa gledaš z zavidljivim pogledom ko se kak "kičast" auto pelje mimo tebe,ko se sprehajaš peš po pločniku ali pa ko se voziš na rolerjih in si misliš pišuka kdaj bo js to mel :roll:
Zdej pa grem se malo posvetit vožnji in malo dirkat po velenjskih cestah,ter grem se pelat proti Hudi luknji kjer so ovinki skoraj 90 stopinjski in grem Cliota metat čez ovinke,ker baje je to zdej cool in obvladaš auto v nulo.
Bom soseda uzel zraven da me posanme pa ti dal posnetek,da ti bo lahk prišlo kot je onemu tipu z posnetka.

Aja pa še to,pomembno pa mi je,da mi moj "kič" prinaša nagrade na showih in da je moj "kičast" Clio eden najbolj znanih Cliotov MK1 v Sloveniji in v Evropi.Eto vidiš zato jaz ljubim svoj "kič" in niti na pamet mi nebi prišlo,da bi delal to kar ti misliš da je cool,in....
Drugače pa hvala še enkrat za komentar.Nisem jezen,niti užaljen.

Ocitno se nisva najbolje razumela. Zelel sem povedati, da so na cestah dosti bolj nevarni ljudje kot ta na posnetku. Razni pijanci ter wannabe dirkaci ki vozijo hitro izkljucno ko se hocejo hvaliti pred kolegi, itd.. Glede na to obstajajo 3 posnetki (1x gre celo mimo sleperja v katerega ti zelis, da bi se zaletel) si upam trditi, da je manever natreniran in da voznik ve kaj dela ter bi v krizni situaciji tudi ustrezno reagiral.
Nekateri imajo pac tako veselje, nekateri drugacno. Tebe zabava da urejas cliota, nekoga zabava da se pocez vozi. Drugace pa ce smem tvojo logiko uporabiti tudi ti ogrozas dosti ljudi .. npr ko nisi pripet lahko ob primeru trka ubijes sopotnika. Pa neke letvice imas na luceh => slaba svetilnost, spet ogrozas. (Pa si zaradi tega se ne zasluzis, da bi se zaletel v sleper, niti si ne voznik M5ke ker je sel parkrat pocez).
Imam svoje samostojno vozilo, ki sem si ga sam kupil. In nisem ljubitelj stylinga.

lp, Miha

Js sem v avtomoblu vedno pripet,edinkrat ko nisem bil pripet je bilo v službenem kombiju.Dostavljal sem pakete za hitro pošto in sem imel ulico v kateri sem imel določene stranke.In valda da se nisem za vsako hišo pripasal.Vstopal in izstopal sem iz kombija vsakih 5m ter dostavljal pakete.In potem sem se peljal 50m in me je ustavila policija,ter sem plačal kazen ker nisem bil pripet.Hitrosti so bile majhne ker sem se peljal po ulici,v kateri sem iskal hišne številke.Ampak pripet nisem bil in zakon je zakon.Ubit pa nebi mogel nobenega,ker transportni kombi nima sedežev ozadi ampak tovorni prostor.V kombiju sem bil sam.Razumeš?
Kar se pa letvic tiče, pa mi tolk pokrivajo luči,da se sploh žarnice ven nevidijo.Ponoči sploh nevidim ceste,ker mi letvice pokrijejo celo luč :D :D :D Če bi to bilo res,js nebi mogu homologacije nardit :D :D Razumeš drugič?
In tretjič pokaži nam svoje samostojno vozilo.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Po okt 11, 2004 5:23 pm

Symon je napisal/-a:
mihaa je napisal/-a:
darkdog24 je napisal/-a:Aja pa še to,pomembno pa mi je,da mi moj "kič" prinaša nagrade na showih in da je moj "kičast" Clio eden najbolj znanih Cliotov MK1 v Sloveniji in v Evropi.Eto vidiš zato jaz ljubim svoj "kič" in niti na pamet mi nebi prišlo,da bi delal to kar ti misliš da je cool,in....Drugače pa hvala še enkrat za komentar.Nisem jezen,niti užaljen.

Ocitno se nisva najbolje razumela.

Ne se izmikat!
Ko bos vec casa posvetil voznji kot pa kicenju svojega avta si bos tudi ti lahko kaj takega kdaj privoscil.

Tole definitivno ne pomeni, da je ogromno drugih ki ogrožajo, pijancev itd... Čista provokacija, ki ti jo je lepo zabil nazaj.
Ampak vse tole je že OFF-topic. :roll:

Tale oseba je car, ker obvlada nekaj takšnega AMPAK je tudi i****, da gre tole delat v prometu!
Tudi če dela to na javni cesti naj preveri, da je prazna.
In ja nismo angelčki, saj vsi radi kdaj pritisnemo čez (ponavadi nesmiselno) omejitev, se obračamo pozimi na PRAZNEM parkplacu (pravzaprav sem se umiril ker mi je škoda avta pa naj bo še tako star, gnil in švoh- kar nekateri radi kritizirajo) Ampak delanje takšne pizdarije na javni cesti ko ti nasproti pride avto. :roll: Ko bi se vsaj v kamijon razletel. Pol bi šele kamermanu prišlo. :roll:
Če še tolk obvlada je vedno majčken procent, da se razsuješ! Vbijte si to v glavo! Enkrat se pa ne izide!

Symon nimam več kej povedat si vse reku respect :bow
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak Po okt 11, 2004 5:33 pm

:roll: :roll: :roll: Kolk enga kreganja...

Poglejte si res majstra u driftanju (Keiichi Tsuchiya's Drift Bible), ki je majster na svetovni ravni (in ne na stajerski), ki je lepo razlozil - Nikoli nisem vadil na odprti cesti in tudi sedaj, ko sem svetovno priznan se vedno vadim na samo za to namenjenem prostoru. Odprta cesta je za navaden promet! In btw, ja, tip zna kontrolirano( :!: ) driftat!

Tuki se vidi kdo je majster, kdo je pa i****. [/b]
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Po okt 11, 2004 7:19 pm

Tema se zaklepa za par dni, ker je še sama kregarija not. Čez par dni se odklene (če pozabim me spomnite :wink: :P )
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost