NeRo je napisal/-a:Ja, bojo primerni. Samo boš padel v kakšno smešno grupo. Po možnost H al pa kej tazga. Če ga boš pripravil za rally(je kar dosti stvari za narest), pa boš vozil v Diviziji 1 skupaj z mano
Slide je napisal/-a:Bom jaz nekaj vprašal...dnara kot študent valda nimam, zato me prijava ne zanima... pač pa nekaj drugega...zelo rad spremljam fante in dekleta ki se borijo v jajčkih, saj je nekaj izmed njih precej talentiranih...
Me pa moti nekaj...no ne ravno moti...ampak bolj zmoti dejstvo, da je nekaj dirkačev kar pravih dirkačev...sicer brez licence...ampak so dirkači...valda da bojo pobirali lovorike, Zupančeva, Jerančič ipd, da ne bom vseh našteval če imajo izkušenj z dirk od prej toliko, kot marsikdo tule na cesti...
Nisem rekel da niso dobri ali karkoli...ampak ta pokal bi bil resnično lahko namenjen nekako prvi stopnici v svet dirkanja...kar pa za nekatere tekmovalce v tem pokalu nikakor ni in začetniki se proti izkušenim mačkom enostavno ne morejo ali pa le stežka kosajo...pa ne me napadit...pogoj je tak kot je in tako naprej...res je...ampak morda pa ne bi blo slabo če bi ga spremenili...to da nimaš licence ne pomeni da še nisi dirkal...se strinjamo...in če bi to popravili, bi bil pokal morda še bolj zanimiv.
P.S Respect vsem "Jerančičem&co"...odlični vozniki so...ampak toliko je govora o vstopnici v dirkaški svet...ti dirkači imajo vstopnico že zdavnaj preluknjano![]()
Brez zamere
LP, Slide
s_mande je napisal/-a:Fiat007 je napisal/-a:s_mande je napisal/-a:Avtomagazin isce najhitrejse pa tudi tiste ki imajo dovolj denarja(kar je razvideno,ce preberes tekst 200.000SIT ce se razbijes oz.naredis totalko,70.000SIT pred vsako tekmo...ce si pa prvi pa dobis 15.000SIT,drugi 10.000SIT,tretji pa skromnih 5.000SIT!!!
Vem in verjamem pa da mora biti zanimivo se zapeljati v mnozici dirkacev z enak mocnimi avtomobili in zmaga samo najboljsi...SKODA PA KER MOJ OCKA NI MAGNAT!!!
Me pravzanima kdo od uporabnikov foruma se bo prijavil na kaj taksnega!!!
Ja če nimaš denarja se pa en prijavljaj in ne komentiraj!
Sej ni obvezno!
Šli bodo tisti ki imajo denar! Simpl!![]()
Kaj bi blo, če bi blo to za vse izvedljivo![]()
LP
NO COMENT!!!
Se mi zdi da nisi dojel!Meni osebno se zdi to veliko denarja,prav oderusko!Tebi se pa NE, potem se pa izvoli prijavit in me kontaktiraj!Da vidim kako dalec si prisel in kaj dosegel!Sem pa napisal da mora biti kar zanimivo in da je jedina skoda da ni dosegljivo za moj in se cigav zep!SLABO BERES!!!Pojdi nazaj v solo!
Dugi7 je napisal/-a:s_mande je napisal/-a:Fiat007 je napisal/-a:s_mande je napisal/-a:Avtomagazin isce najhitrejse pa tudi tiste ki imajo dovolj denarja(kar je razvideno,ce preberes tekst 200.000SIT ce se razbijes oz.naredis totalko,70.000SIT pred vsako tekmo...ce si pa prvi pa dobis 15.000SIT,drugi 10.000SIT,tretji pa skromnih 5.000SIT!!!
Vem in verjamem pa da mora biti zanimivo se zapeljati v mnozici dirkacev z enak mocnimi avtomobili in zmaga samo najboljsi...SKODA PA KER MOJ OCKA NI MAGNAT!!!
Me pravzanima kdo od uporabnikov foruma se bo prijavil na kaj taksnega!!!
Ja če nimaš denarja se pa en prijavljaj in ne komentiraj!
Sej ni obvezno!
Šli bodo tisti ki imajo denar! Simpl!![]()
Kaj bi blo, če bi blo to za vse izvedljivo![]()
LP
NO COMENT!!!
Se mi zdi da nisi dojel!Meni osebno se zdi to veliko denarja,prav oderusko!Tebi se pa NE, potem se pa izvoli prijavit in me kontaktiraj!Da vidim kako dalec si prisel in kaj dosegel!Sem pa napisal da mora biti kar zanimivo in da je jedina skoda da ni dosegljivo za moj in se cigav zep!SLABO BERES!!!Pojdi nazaj v solo!
Dej mal zračunaj! Za 70000sit dobiš avto, bencin, pnevmatike, mehanike in prevoz na tekmo, če ga pa slučajno razbiješ pa plačaš samo 200000sit, pa čeprav je totalka men se zdi to zeeloo ugodno ne pa oderuško! Kar vprašaj če ti da kdo kolkr tolk konkurenčen avto v najem za dirko za 70000 sit, me zanima kolko boš imel uspeha
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost