Turbobitch je napisal/-a:No pa mi prosm povejte kje so se nova pravila izkazala kot neumna. Jst v celi dirki nism vidu nobenga problema z novimi pravili. Razen pri hondi..
Kvalifikacije. To je neumnost.
Turbobitch je napisal/-a:No pa mi prosm povejte kje so se nova pravila izkazala kot neumna. Jst v celi dirki nism vidu nobenga problema z novimi pravili. Razen pri hondi..
McLaren je napisal/-a:Mare9mm je napisal/-a:Ker vidim, da vsi to tako razumete, ampak tud, da eni to še naknadno vprašajo, bi nekaj pojasnil. Napačno si namreč razlagate, da se ne sme menjavati gum po novih pravilih. Dejansko se po pravilih normalno lahko zamenja gume, ampak pod pogojem, da se med tem postankom v boksih ne dotaka gorivo, ali popravlja druge zadeve. Sicer to v praksi pomeni, da ekipe večinoma ne bojo menjavale pnevmatik, ker se en postanek več kar dobro pozna na času, ampak menjava je še vedno dovoljena.![]()
F1 ne spremlajam več, že par let ne, ker mi preprosto ni zanimivo. Če pa že navijam, je pa tu sigurno za kakšnega Alonsa ali Fisichello, tako da sem kar zadovoljen nad temle začetkom. :P
Sem jaz to že napisal, sicer bolj nakratko ampak semMcLaren je napisal/-a:Gume se nesmejo menjavat med dolivanjem bencina. Tako je pravilo.....
Če začne deževat se lahko menjava gume.
kljukec je napisal/-a:dež je drugo
drgač majo pa 3 komplete gum na vikend
nekdo ki bi se ruknu- pršu na popravilo, bi mu lahko še čist mehke gume za zadnih 20 krogov gor ruknl, pa bi bil monogo hitrejši
lp
S tem mi je popravil dan.And also, I think we have to thank Michelin...
Mare9mm je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:dež je drugo
drgač majo pa 3 komplete gum na vikend
nekdo ki bi se ruknu- pršu na popravilo, bi mu lahko še čist mehke gume za zadnih 20 krogov gor ruknl, pa bi bil monogo hitrejši
lp
Preberi še enkrat kar sem napisal. Ne bi mogel priti na popravilo. Za gume menjat mora naresti postanek in takrat menjat samo gume. Pa te čist mehke gume, bi ble tud čist mrzle in bi to bil bolj en velik minus, kakor pa, da bi zarad tega, ker je imel 2 postanka več in na koncu mehke gume, kdo zmagal.![]()
Važn je, da je Alonso rekel:S tem mi je popravil dan.And also, I think we have to thank Michelin...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov