Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Janez Blond
Novinec

Napisal/-a Janez Blond Po mar 21, 2005 6:59 pm

Razen Ferrarija so že vse ekipe predstavile svoje adute....Ferrari in njegov novi dirkalnik je še neznanka....
....osebno letos ponovno stavim na Ferrari....

skiro
Nov uporabnik

Kraj: planet zemlja

Napisal/-a skiro Po mar 21, 2005 9:33 pm

Ma dej skuliri se williamscar dej nebot tako pameten ker nis, renault ima že nov dirkalnik Ferrari pa tekmuje še s starim bomo vidli kako bo že mogoče naslednjo dirko ko se bo Ferrari predstavil z novim dirkalnikom. Tolk hvališ tega renoja da mi gre že rahlo na ........Enkrat hvališ renoja, ko ga imaš, drugič pa se hvališ s svojim fiatom ( pomisli FIAT JE ENAKO FERRARI) kaj se res ne naveličaš hvalit :roll:

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic Po mar 21, 2005 9:35 pm

skiro je napisal/-a:Ma dej skuliri se williamscar dej nebot tako pameten ker nis, renault ima že nov dirkalnik Ferrari pa tekmuje še s starim bomo vidli kako bo že mogoče naslednjo dirko ko se bo Ferrari predstavil z novim dirkalnikom. Tolk hvališ tega renoja da mi gre že rahlo na ........Enkrat hvališ renoja, ko ga imaš, drugič pa se hvališ s svojim fiatom ( pomisli FIAT JE ENAKO FERRARI) kaj se res ne naveličaš hvalit :roll:

A zdej ko nima več renaulta ga ne sme več hvalit al kako? Jest mam tut puntota, pa mi dol visi za fiat in me drugo kot renault praktično ne zanima, pa kaj? :roll:

skiro
Nov uporabnik

Kraj: planet zemlja

Napisal/-a skiro Po mar 21, 2005 10:37 pm

Nisem reku da ga ne sme hvalit ma najprej preber preden se buniš. Sam nisem se vidu tipa gor na avtomobilizmu ko bi se bol hvalu s svojimi ..... ;)

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Po mar 21, 2005 10:39 pm

OK dejmo tko narest.

En full velik ring, 50 kg boksarskih rokavic, pa se gremo stepst.

pišuka res ste eni pametni! Renault je zakon, wiiii, ferrari je en falus od avta. Ma dejte te komentarje zase zadržat, lahko?! Ke ste res usi tako pametni, da vm že kr noge smrdijo.

Naslov teme je: za koga NAVIJATE in ne kdo bo po vašem mnenju prvak, kdo ma najslabši avto in komu raste tretji j**c med nogami (odg. Montoyi) -> could not help it! BTW: This wrote my evil twin :P Muahahaha

Tko da, držte se teme, al bodo pa posti veselo brisani, vi pa si boste, počasi a vztrajno, nabirali točke za ban!

Lp, Omelo

Uporabniški avatar
G0lden
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor in okolica

Napisal/-a G0lden Po mar 21, 2005 10:58 pm

kljukec je napisal/-a:
G0lden je napisal/-a:Mah navijam za nikogar ... je pa en človek oziroma team ki ga ne prenesem...GUESS WHO?

DAMN U R RIGHT FERRARI :evil:

lol sovražš ferari, ki je od fiata=to kar vozš
aja kar se tiče renoja in da bo raztrgal ostale
UPAM DA NE
nej ferari dobi konkurenčn avto, pa williams, pa merc
BO VSAJ FUL ZANIMIV
prosm ne želte si da bo neko moštvo ful bolše od druzga :cry:
lp

Ne sovražim ferrarija kot firme oziroma kot avtomobila...če je govora o tem RESPECT
Gre se za njihov formula team ki ja nagnusen...sicer nisem največji oboževalec formule,za mene so mojstri vožnje rally vozniki ampak največja lama med vsemi dirkači mi je pa oni švab Schumaher...Da se razumemo ;)

Uporabniški avatar
G0lden
Stalni uporabnik

Napisal/-a G0lden Po mar 21, 2005 11:00 pm

metallic je napisal/-a:
skiro je napisal/-a:Ma dej skuliri se williamscar dej nebot tako pameten ker nis, renault ima že nov dirkalnik Ferrari pa tekmuje še s starim bomo vidli kako bo že mogoče naslednjo dirko ko se bo Ferrari predstavil z novim dirkalnikom. Tolk hvališ tega renoja da mi gre že rahlo na ........Enkrat hvališ renoja, ko ga imaš, drugič pa se hvališ s svojim fiatom ( pomisli FIAT JE ENAKO FERRARI) kaj se res ne naveličaš hvalit :roll:

A zdej ko nima več renaulta ga ne sme več hvalit al kako? Jest mam tut puntota, pa mi dol visi za fiat in me drugo kot renault praktično ne zanima, pa kaj? :roll:

LOL?!
Kak lahko voziš avto ki ti ni všeč do katerega ne čutiš neke ... nevem bom reko ljubezni čeprav to je precej banalno,ampak ko se jaz vsedem v mojega si mislim AH TI SI PA MOJ...
Kaj sem prav pečen ? Pa dobro premislite preden odgovorite :D :lol:

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Po mar 21, 2005 11:11 pm

Omelo je napisal/-a:OK dejmo tko narest.

pišuka res ste eni pametni! Renault je zakon, wiiii, ferrari je en falus od avta. Ma dejte te komentarje zase zadržat, lahko?! Ke ste res usi tako pametni, da vm že kr noge smrdijo.

Naslov teme je: za koga NAVIJATE in ne kdo bo po vašem mnenju prvak, kdo ma najslabši avto in komu raste tretji j**c med nogami (odg. Montoyi) -> could not help it! BTW: This wrote my evil twin :P Muahahaha

Tko da, držte se teme, al bodo pa posti veselo brisani, vi pa si boste, počasi a vztrajno, nabirali točke za ban!

Lp, Omelo

naslov teme smo zgrešil že po enmu 5 postu :roll:
jst sam upam da ne bo melo nobeno moštvo prevlade
to je vse
valda da upam da bo moj favorit (MS) prvak- sam v prvi vrsti pa hočm da bo imel enakovredne tekmece (oz zdej da bo lahko ostalim konkuriral :lol: )
lp

Uporabniški avatar
G0lden
Stalni uporabnik

Napisal/-a G0lden Po mar 21, 2005 11:50 pm

kljukec je napisal/-a:
Omelo je napisal/-a:OK dejmo tko narest.

Lp, Omelo

PODPIS
naslov teme smo zgrešil že po enmu 5 postu :roll:
jst sam upam da ne bo melo nobeno moštvo prevlade
to je vse
valda da upam da bo moj favorit (MS) prvak- sam v prvi vrsti pa hočm da bo imel enakovredne tekmece (oz zdej da bo lahko ostalim konkuriral :lol: )
lp
:clapclap

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren To mar 22, 2005 6:38 am

1. Ferrari bo z novim dirkalnikom težko nadoknadu tak zaostanek kot ga imajo.

2. Drugič, tema se zaklepa

3. Boli me falus kaj si mislite o temu da se tema zaklene. Sami ste si krivi.
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost