Janez Blond je napisal/-a:Mi je zlo zanimivo kolk vas je kr naenkrat za Renaulta.....a čez pol letaboste pa za BAR navijal sam da ne bo ferrari...
Janez Blond je napisal/-a:Kar se tiče BMW-ja pa Mrcedeza pa je največ odnesu koncern Volkswagn, ki se saj ne sramoti.....Predvsem ti dve ekipi bi se morali za prvo mesto borit, pa kaj delajo....lohk jih je sram da jih Renault pa Toyota za sabo pustita...., sploh če pomislimo infrastrukturo s katero razpolagata in znanjem....
Janez Blond je napisal/-a:
No ampal če smo realni Ferrari kot vozilo ni slab...majo še šanse in osebno verjamem da se bodo pobrali, pač niso Renault k sam pol leta zdržijo, tako kot lani....
Toyota je tud za čestitat, sam osebno nisem tud pomislu da bi pršli do točk pa so na štengcah....
Kar se tiče BMW-ja pa Mrcedeza pa je največ odnesu koncern Volkswagn, ki se saj ne sramoti.....Predvsem ti dve ekipi bi se morali za prvo mesto borit, pa kaj delajo....lohk jih je sram da jih Renault pa Toyota za sabo pustita...., sploh če pomislimo infrastrukturo s katero razpolagata in znanjem....
WILLIAMSCAR je napisal/-a:Še moj komentar na vse to!jaz osebno nimam nič proti nobenemu moštvu,
moti me pa to, da se eni ne morjo sprijaznit da je RENAULT letos pač najbolši.
jaz osebno navijam za renault že od vsega začetka od kar spremljam formulo.Letos bomo pa itak PRVAKI! LP
WILLIAMSCAR je napisal/-a:kilah res da vozim fiata ampak samo do konc leta potem pa pride spet renault. pa nima nobene veze kaj voziš a de če voziš fiata morš oa kar za feraria navijat? jaz sem že skoz za renault
feto je napisal/-a:Ma pije kot smuk.....pa ni to prvič....že neštetokrat so poročali da ga serje 100 na uro....za enga športnika se to nespodobi...drugač je dober dirkač....škoda!!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov