Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

speedfight
Stalni uporabnik

Napisal/-a speedfight Sr apr 06, 2005 5:08 am

Ale10 dej komu kej vrjet saj 1x!! Če si gledal špoet na 24ur u ponedeljek potem bi lahko slišal kaj je s Ferrarijem!! Če pa ne vrjameš da je ALonso šparal avto potem si pa ene apr izjav preber celotnega moštva in potem govor kako in kaj!!! Aja pa še to koga se je Alonso najman bal na celotni dirki?!?!? Odgovor je Scumaherja!!!

Lp miha

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Sr apr 06, 2005 5:48 am

Janez Blond je napisal/-a:Mi je zlo zanimivo kolk vas je kr naenkrat za Renaulta.....a čez pol letaboste pa za BAR navijal sam da ne bo ferrari...

Ja sej to je zmer blo in zmer bo. Če bi imel Renault prevlado nekaj let, bi bile tribune svetlo modre in ne več rdeče. Žalostno ampak resnično je, da 1/2 ljudi navija za zmagovalca!

Janez Blond je napisal/-a:Kar se tiče BMW-ja pa Mrcedeza pa je največ odnesu koncern Volkswagn, ki se saj ne sramoti.....Predvsem ti dve ekipi bi se morali za prvo mesto borit, pa kaj delajo....lohk jih je sram da jih Renault pa Toyota za sabo pustita...., sploh če pomislimo infrastrukturo s katero razpolagata in znanjem....

In zakaj zdej govoriš kot da sta Renault in Toyota neki levi ekipi? Zakaj bi jih blo že sram da so jih premagal? A zato ker so švabi najboljši a?
Toyota je res dokaj nova v F1, Renault je pa OBLIKOVAL F1. Pri Renaultu so naredil turbo motorje, variomatik,... Renault velja za tisto moštvo, ki je v F1 prineslo največ revolucij.

Ti pa tuki nalagaš s kakim znanjem razpolagata BMW in MB. A Renault pa opice sestavljajo čist na blef al kaj?
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Sr apr 06, 2005 6:50 am

Kere izjave,mislm ej ,eni se res ne morte sprijaznt z dejstvom da je renault momentalno najboljši dirkalnik,ferrari je pa u pi**i.Osebno navijam za McLarna,ampak bi si metu pesek u oči če bi reku da je zdele najboljši.Sam nikol ne veš,stvari se dost hitr obrnejo,pa bomo mogoče Montoyo pa Kimija gledal na štengah.Pa tisti k se zgovarjate da je biu mihatov avto dovolj dober da bi konkuriral Alonsu celo dirko si zgleda ne morte priznat poraza,sej itak da bojo nardil bolšo formulo(spomnite se lan McLarna)samo
vladavina rdečih je mimo,nič ni večno,čas je za nove zmagovalce.

LP ;)

Uporabniški avatar
meganeman
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a meganeman Sr apr 06, 2005 7:12 am

Janez Blond je napisal/-a: A Renault pa opice sestavljajo čist na blef al kaj?

Kaj sm se nasmejal ob tej izjavi:):):)
I have a need, the need for speed! Meganeman over and out...
Slika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Sr apr 06, 2005 1:25 pm

Janez Blond je napisal/-a:
No ampal če smo realni Ferrari kot vozilo ni slab...majo še šanse in osebno verjamem da se bodo pobrali, pač niso Renault k sam pol leta zdržijo, tako kot lani....
Toyota je tud za čestitat, sam osebno nisem tud pomislu da bi pršli do točk pa so na štengcah....

Kar se tiče BMW-ja pa Mrcedeza pa je največ odnesu koncern Volkswagn, ki se saj ne sramoti.....Predvsem ti dve ekipi bi se morali za prvo mesto borit, pa kaj delajo....lohk jih je sram da jih Renault pa Toyota za sabo pustita...., sploh če pomislimo infrastrukturo s katero razpolagata in znanjem....

A ti sploh veš kaj govoriš.......sori ampak ti si __________ (vstavi poljubno slabšalnco). Kakšna sramota, o čemu ti govoriš? A ti si eden tistih bedakov za katere šteje samo zmaga, drugo pa ni ni vredno več nič? Sploh pa mata Renault in Toyota v forumuli 1 enak proračun (Toyota celo večjega), in imata dobro infrastrukturo kot McLaren, Williams ,Ferrari in Honda. Toyota in Renault nista nikakeršni drugorazredni moštvi, zato jaz tukaj ne vidim nobene sramote (drugo bi bilo če bi jih prehitel Minardi)

Pomoje je večja sramota, da VW ne vlaga nič v najpomebnejši] motošport, kot je F1, morda se ti tega ne zavedaš ampak to je paradna disciplina motošporta in tukaj se kaže kolk je kakšen koncer sposoben. News Flash: Sposobnost se ne kaže kolk med seboj po obliki podobnih avtomobilov lahko pošljev na trg v 20 letih (VW golf press).
Dej pomisli kaj pišeš, ker to kar zdej delaš so same bedastoče. Rajši boj tiho pa šparaj tipkovnco

PS: Tvoj vzdevek je sramota še za blondinke!

speedfight
Stalni uporabnik

Napisal/-a speedfight Sr apr 06, 2005 1:53 pm

:pivo McLaren res si dobro napsal tale post ni kej :clapclap :clapclap Potrebujemo take da zagovarjajo "drugorazredna" moštva!!! Janez Blond ne piš takih oslarij k se ti bo še kdo smejal oz. kaj slabega o tebi mislil :roll: :roll:

LP miha

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Sr apr 06, 2005 5:27 pm

Še moj komentar na vse to!jaz osebno nimam nič proti nobenemu moštvu,
moti me pa to, da se eni ne morjo sprijaznit da je RENAULT letos pač najbolši.
jaz osebno navijam za renault že od vsega začetka od kar spremljam formulo.Letos bomo pa itak PRVAKI! LP
ALONSO CAR

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Sr apr 06, 2005 5:44 pm

WILLIAMSCAR je napisal/-a:Še moj komentar na vse to!jaz osebno nimam nič proti nobenemu moštvu,
moti me pa to, da se eni ne morjo sprijaznit da je RENAULT letos pač najbolši.
jaz osebno navijam za renault že od vsega začetka od kar spremljam formulo.Letos bomo pa itak PRVAKI! LP

ti rajš naviji za ferđota,ker maš njihov produkt :P , nisi več renojevc :D

unmu komentarju z opicam sem pa dol padu,
pa kake eni tuki strelajo,da me bo pobral :shock:
Slika

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Sr apr 06, 2005 5:54 pm

kar se tiče VW kot koncerna je res da ne vlagajo v F1,ampak kot koncern pa veliko v avtošport in sicer v rally - Škoda,prej Seat, vztrajnostne dirke 24 ur, DTM pa Audi.[/code]
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Sr apr 06, 2005 6:00 pm

ternutno je reno najbolši svaka jim čas
ampak jst upšam da jih bo ferari ulovu- zakaj?
ker sm navijač ferarija in upam da se bodo boril za stopničke, da bodo dirke bol zanimive (popravic povedan mi dirka ni tako zanimiva če se moj favorit ne bori za stopničke :oops: )
jst mislm da ma največji potencial v prihodnosti toyota- oni so šli v formulo zmagvat in se ne samo vozt, uglavnem dovolj denarja vlagajo, da bodo lahko čez 2 leti popolnoma na vrhu
lp

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Sr apr 06, 2005 6:10 pm

kilah res da vozim fiata ampak samo do konc leta potem pa pride spet renault. pa nima nobene veze kaj voziš a de če voziš fiata morš oa kar za feraria navijat? jaz sem že skoz za renault
ALONSO CAR

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Sr apr 06, 2005 6:16 pm

WILLIAMSCAR je napisal/-a:kilah res da vozim fiata ampak samo do konc leta potem pa pride spet renault. pa nima nobene veze kaj voziš a de če voziš fiata morš oa kar za feraria navijat? jaz sem že skoz za renault

sej je mal off topic:

zakaj boš spet menju,pa kaj od renoja pride :roll:

tisto je blo pa mišljen kot joke ;)
Slika

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Sr apr 06, 2005 6:25 pm

CLIO RS
ALONSO CAR

speedfight
Stalni uporabnik

Napisal/-a speedfight Sr apr 06, 2005 6:32 pm

WILLIAMSCAR je napisal/-a:CLIO RS

opa, opa.....Še edn "utrganc" s RS-om :D :D pravilno WILIAMSCAR vidm da maš dobr okus :pivo

LP miha

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Sr apr 06, 2005 8:45 pm

To da je Alonso šparal brezveze govort. To so tut pri šumitu lani celo leto govorilo ampak če bi blo to res bi tut letos raztural z lanskim dirkalnikom. Dejstvo je da je Alonso na začetku vozil ravno toliko na moč kot pol ko šumita ni blo več. To se je vidlo tut po časih. Če bi lahko bi Alonso naredil vsaj 2-3 sekunde prednosti ker bi tako malo bolj sproščeno vozil pa še neki rezerve bi mel za bokse. Šumi je bil pa skos v eni sekundi zaostanka za Alonsom. Za to ni dost enako hitra vožnja ampak celo malenkost boljša. Se pravi tut šumi bi vozu hitreje če nebi imel nikogar pred seboj. Res pa je renault trenutno v zelo dobri formi. Ferrari z šumitom po zmogljivostih ne zaostaja veliko samo jih kot smo vidl vzdržljivost j**e. Upajmo da bojo to poštimal in da bo pestra sezona vse do zadnje dirke. Če se ne bo ferrari prebudil pa bo renault slavil tako kot je lani Ferrari.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
A.F.
Novinec

Kraj: Logatec

Napisal/-a A.F. So apr 09, 2005 4:38 pm

feto je napisal/-a:Ma pije kot smuk.....pa ni to prvič....že neštetokrat so poročali da ga serje 100 na uro....za enga športnika se to nespodobi...drugač je dober dirkač....škoda!!!

Ja in kaj pol če ga pije, a ga nebi smel al kaj...Glavno je da je dober dirkač in da svoje delo dobro opravi, pa naj bo magari vsak dan pijan :P
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov