Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To apr 26, 2005 7:28 pm

NeRo je napisal/-a:Tebi je tole v glavo stopilo.

Glede na datum registracije in število mojih postov, se vidi da nisem nakladač, ki jih je tule prepolno. Povem vedno tisto kar vem oz. mislim da imam prav.
Take reakcije, kot so tvoje enostavno ne prenesem. Mene ta forum ne vidi več, če ne pride do sprememb pri moderatorstvu tega podforuma. Če tega ne bo nikoli, pač j3biga.

po svoje se strinjam z nerotom,sej komentiranje je tudi del dirke :D torej je v kontekstu z dirko ;)

Kaj se bo pa naredil glede tega je pa stvar ........ :roll:
Slika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Sr apr 27, 2005 12:33 am

killah bee je napisal/-a:
NeRo je napisal/-a:
po svoje se strinjam z nerotom,sej komentiranje je tudi del dirke :D torej je v kontekstu z dirko ;)

Kaj se bo pa naredil glede tega je pa stvar ........ :roll:

Kaj kaj se bo nardilo?
Zbrisal sem vse poste na temo komentatorjev ker smo se zarad tega samo kregali. Zaradi tega razloga se bili zbrisani. Tako sem preprečil, da se ni iz tega razvil še večji kreg. Kaj bi rajši temo zaklenu al kaj?
Nero, ko si se prijavu na ta forum si sprejel da lahko moderatorji urejajo teme in tvoje objave. Če ti to ni všeč ne rabiš več hodit sem gor.

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo Sr apr 27, 2005 6:46 am

Sem sprejel. Nisem pa sprejel, da mi nek mulo pere možgane in govori o čem moram pisati. Ko so ti dodelili moderatorsvo, je kot bi otroku dali ropotuljco. Debato si pa zbrisal zato, ker si videl da si bleknil neumnost in so se postavili proti tebi. Čeprav je debata še zmeraj imela povezavo z aslovom threada.
In ni prvič.
Je pa zame zadnjič, če se stvari ne spremenijo. Bom pa poskušal poskrbeti, da se spremenijo.
Slika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Napisal/-a McLaren Sr apr 27, 2005 7:07 am

NeRo je napisal/-a:Sem sprejel. Nisem pa sprejel, da mi nek mulo pere možgane in govori o čem moram pisati. Ko so ti dodelili moderatorsvo, je kot bi otroku dali ropotuljco. Debato si pa zbrisal zato, ker si videl da si bleknil neumnost in so se postavili proti tebi. Čeprav je debata še zmeraj imela povezavo z aslovom threada.
In ni prvič.
Je pa zame zadnjič, če se stvari ne spremenijo. Bom pa poskušal poskrbeti, da se spremenijo.

Kdo ti pere možgane? Kaj je s tabo.

1. Nikoli ti nesem reku o čemu moraš pisat.
2. Poste sem zbrisal zato da se iz tega ne bi razvil internet fight (ki je bedastoča) in zaradi tega ker si ti začel izzivat (naprimer ko sem napisal naj se več ne omenja komentatorjev, si ti seveda to takoj izkoristu in provociral).
3. Malo dolgo sem moderator da bi ti meni govoru kako naj modereriram.
4. Za kaj boš poskrbu? Za to da me odstavijo iz moderatorskega mesta? (So to slučajno grožnje?)
5. A ni že blo zate zadnjič?

Nikomer nisem dolžen objasnit, ampak sem zato da vidimo pri čem smo. Povedal sem razloge za izbris (glej točka 2). Pa hitro poskrbi in me odstavi (banaj) da boš ti lahko spet normalno uporabljal forum.

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Sr apr 27, 2005 7:24 am

Menim da McLaren dobro opravlja moderatorska dela in počasi se boste navadili, da ti fantje skrbijo za red - še nedolgo nazaj je bilo nemalo kregarij. Pač moderator je tu, da ureja debate. Če komu kaj ni všeč v taki meri, da ne more sodelovat pri debatah brez razburjanj, ima tu svoje male forumčiče.

NeRo, če prav vem si tudi sam moderator na nekem malem avto-forumu, verjetno tudi tebi ne bi bilo všeč, da bi nekdo tebi tam odgovarjal nazaj s takim tonom kot ga imaš sedaj ti. Lahko pa poskusimo...
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo Sr apr 27, 2005 7:27 am

1. Si. S tem, da v korektni debati govoriš o čem se sme govoriti je zame narekovanje. Bush.
2. Poste si zbrisal, čeprav so se nanašali na naslov threada. Iz vsake debate lahko nastane kregarija. Pa je potem treba vsako debato brisat? Nič ne vidim, da se v drugih podforumih briše debate kot so Japan VS. BMW ipd.
3. Malo, smo nekateri tule prestari, da bi se taki muloti policajčki obnašali do nas. Že registriran si bil za mano, definitivno pa dalj spremljam ta forum od tebe. Poleg tega sem pa sem pripeljal dosti osebkov, ki nekaj pomenijo v avtošportu pri nas(dirkače, novinarje in celo ljudi iz vodsva avtozveze).
4.Je grožnja. In bila je že izrečena naprej.
5. Debatiral bom o tej stvari do konca, ker hočem, da se stvari poštimajo. Ažurnost ostalih novic in informacij bosta pa trpela.
Slika

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Sr apr 27, 2005 7:30 am

Bomo to področje malce prepustili drugim moderatorjem, če bo kakšna razlika, sam toliko da ne bo hude krvi...
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo Sr apr 27, 2005 7:47 am

Dobro opravljati neko delo, še ne pomeni sploh ne pustiti neke debate da se razvije. Tako je seveda najlažje se izogniti kregariji.
Tak pristop imam do njega samo zato, ker ga hočem spustiti na realna tla in malo umiriti njegov odnos do drugih. Daj no, prosim te, 17 mulec za računalnikom tipka kako neka legenda F1 vzvišeno komentira dirke. Halo? O njemu ve pa le, da njegova hčerka dirka v Ferrari Challengu. In zaradi tega naj vi bil vzvišen:roll:
Slika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Napisal/-a McLaren Sr apr 27, 2005 8:06 am

Napravil sem napako, sploh ko sem omenu komentatorje.
Verjamem da ima Jerančič dobro tehnično znanje in da ni po verjetnosti tam ko je.
Se opravičujem vsem, ki so zarad mene dobili kak siv las več.
Nero, sprejmi to opravičilo in zaključiva debato na miren način.

OPRAVIČUJEM SE!

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR To maj 03, 2005 5:51 pm

KAJ so tle eni pametni! morte vedet da je alonso vozil že dve dirki z enim motorjem,
schumi je mel pa nov motor pa še vseen ga ni mogel prehitet! zdej bo pa obratno bo mel alonso nov motor shumi pa istega tako da nrbo imel za burek! pa sprijaznite se že enkrat da RENAULT VLADA!! LP
ALONSO CAR

čovič
Novinec

Kraj: bosna

Napisal/-a čovič To maj 03, 2005 5:54 pm

JA ITAK,DA BO RENAULT(ALONSO) PRVAK LETOŠNJE SEZONE!

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 To maj 03, 2005 6:08 pm

Bomo vidl na koncu sezone. Sicer tut jest držim pesti, sam Ferrari je močno popravil svoj avto, Mclaren je pa v Imoli tut letel naprej kot da ima rakete namesto motorja.

Drugač pa itak da računamo na Renaultovo sezono.

Mclaren: Vsaka čast opravičilu. 99,9% ljudi na forumu poglavja opravičila še niso vzeli. Lepo da je zaznati kulturo na tem forumu.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov