Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Po maj 09, 2005 11:44 am

No sem zadovoljen (renault) ... Čestitam Kimiju pa Mercedesu.. Ampak Renault je še vedno v dobri formi... Sem bil vesel, da se je tak izteklo...

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch Po maj 09, 2005 12:36 pm

Prvo dejte prou napisat Alonso, ne pa da vsak drugač napiše :P

Mclaren je bil res hitr, vsaka čast tud Kimiju. Fisichella res nima sreče. Alonso bi bil lahko boljši sam je imel probleme z motorjem. Ferrari pa poden res. Prou škoda ka mu je počla guma ker sm upou na bl fer zmago ostalih moštev, tako se pa lahko sklicujejo na to da mu je počla guma. Itak je pa Fisichella tazadn krog naredu fastest lap tko da prosm. Renault bo prvak brez problema.
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Po maj 09, 2005 9:53 pm

Farrari je dost močan in tudi ko se gume segrejejo delajo dobro, to je šumi dokazal z nekaj hudo hitrimi krogi. Samo kaj ti nuca hitra guma če ne zdrži dirke in se predrerjo kar dve gume !!! Glede na kroge ki jih je vozil sredi dirke, je moral ostale krogo prou izletniško pelat. Nč mi ni jasno. Bridgstonke že nikol niso ble hudo vzdržljive samo so zdržale tistih 20 krogov. Zdaj ko morajo pa celo dirko pa ni šans. Za 20 krogov so še zmeraj dost hitre.

Upamo lahko samo še na kakšne čudne razplete v sozoni in občutno bolše gume pri ferrariju drugač šumi nima šans.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Dario
Novinec

Napisal/-a Dario Po maj 09, 2005 10:06 pm

Kot prvo! čestitke Kimiju fantina bo pomojem prvak pod pogojem da se nebojo napake začele ponavljat!
Renault po po tem sodeč bil kostruktorski prvak! Alonso odličen voznik al kimi mi nekako malo bolj progresivno vozi, kar se dobro za sedaj obnese.
Kot navijač ferrarija :( lahko rečem samo da je sramota to kar se dogaja glede gum.
Upam da se teroristi nebojo vmešal :lol:
Ferrari je bil najbolj zanesljiv in bo ostal procentualno gledano, sam to mu nič ne pomaga.
Še bolj je pa žalostno gledat barichela v ozadju.
Ni kaj.
Če pa na naslednji progi nebojo gume boljše, pa mislim da bo pol huda za brigdstone.
Lp

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 To maj 10, 2005 7:11 am

Letos bo boj za prvaka med Renaultom in Mclarnom. Ferrari bo zelo zelo težko prišel štrene mešat, drugi pa nimajo nikakršnih šans.
Vsi tisti, ki gledate F1 ste že opazil kakšno taktiko imajo letos pri Ferrariju. Začet dirko s polnim tankom pa čeprav malo bolj zadaj štartat, ker so potem razlike med dirkači na cilju relativno velike. In zdej so taktiko tut drugi pogruntal tko da bodo preračunal kako pa kaj.

Morm pa priznat, da sem kar jezen na Briatoreja, ker je Fisichello spravil v ekipo. Če bi bil Trulli, bi bili lani mogoče boljši od BAR-a, letos bi imel pa še vsaj 20 dodatnih pik v konstruktorskem.

Fisicho mi nikol ni bil všeč, pa čeprav vsi trdijo, da je med najbolj nadarjenimi v F1 samo ni imel prave šanse. Enostavno je tak, kot je bil Trulli. Nekaj krogov zna hitro odpeljat, cela dirka je pa že pretrd oreh zanj. Upam da se bo kmalu spremenil in da se bom kmalu lahko ugriznil v jezik za zgornje besede.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
meganeman
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a meganeman To maj 17, 2005 7:30 am

Men se zdi, da se z vsako tekmo Truli bolj mascuje Briatoreju, kr ga je dela na cevelj zarad ene "par" zensk, ki so potrebovale malo vec jaht in sportnih avtomobilckov. Mar bi pozrl tiste napake od Trulija pa ga mal bolj stimuliral, pol bi ze zdajle bila odlocena sezona :)

F1 od Sene naprej ni bila tako zanimiva, vsaka cast tistim, ki so izumili nova pravila v tem sportu!

PS: Ali se vam ne zdi, da se v tem sportu najbolj spreminjajo pravila? Kaj bi bilo ce bi se pri nogometu tako izmisljevali pravila in bi bile 11 metrovke kar naenkrat 20 metrovke, hehhe
I have a need, the need for speed! Meganeman over and out...
Slika
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov