Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Ne sep 25, 2005 10:16 pm

Tomaz40 je napisal/-a:Drugač pa super dirka obeh Mclarnov, Alonsa in M. Schumacherja (Speedfighter, pozor pohvalu sem ga :D )

V glavnem imamo novega svetovnega prvaka, ki je letos dokazal, da je hiter, zanesljiv in psihološko zrel.

Zdej more nabrat samo še 7 naslovov pa bo! :twisted: :twisted:

Se moram odzvat ;)
Mislm da je bla tole res ena boljših dirk letos za Schumija-predvsem tisto prehitevanje Fisica v prvem krogu je blo noro,ko je kar poletel mimo :shock:

Drugače pa čestitke Alonsu za naslov-7 naslovov bojo še dolg le njegove sanje, podvig bo že če bo 2006 ponovil uspeh in s tem pokazal, da letos poleg živcev in konstantnosti ni imel zgolj veliko sreče z neuspehi nasprotnikov... :P

PS: Še zmeri pogrešam dobro staro dirkanje na nož od štarta do cilja, od prve do zadnje dirke...

DragonXP
Nov uporabnik

Kraj: Goriška Brda

Napisal/-a DragonXP Po sep 26, 2005 9:35 am

Ja take dirke se manjkajo :P Najbolj carsko mi je blo v prvem krogu ko je schumi v driftu prehitu fiisica :P tisto mi je najbolj ostalo v spominu :) (kjub letom se vedno nori) hehe :P

Cene to da je Alonso prvak je blo za cakat, Mclaren pa je pokazal da zdej konec sezone nima konkurence (skoda k so se tko ksno zbudili), raje bi vidu razplet svetovnega prvaka na zadnji dirki :P

Na splosno pa dobra GP :P
Komi cakam naslednjo :)

Mej te se!
LP
The Dark Emperor

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Po sep 26, 2005 10:10 am

DragonXP je napisal/-a:Ja take dirke se manjkajo :P Najbolj carsko mi je blo v prvem krogu ko je schumi v driftu prehitu fiisica :P tisto mi je najbolj ostalo v spominu :) (kjub letom se vedno nori) hehe :P

Driftu ja. Hočeš rečt zapelju dol s steze pa ga je zanesl?

Driftu.... dobra ti je ta!! :EE
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Po sep 26, 2005 10:54 am

Tomaz40 je napisal/-a:
DragonXP je napisal/-a:Ja take dirke se manjkajo :P Najbolj carsko mi je blo v prvem krogu ko je schumi v driftu prehitu fiisica :P tisto mi je najbolj ostalo v spominu :) (kjub letom se vedno nori) hehe :P

Vsekakor je bil lep manever :D Zarad podobnih je blo pred desetletjem in več mnogo mnogo več gledalcev F1...ker te taktične dirke letos po novih pravilih ubijajo bistvo tega športa!!! :evil:

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Po sep 26, 2005 11:01 am

Speedfighter je napisal/-a:
Tomaz40 je napisal/-a:

Vsekakor je bil lep manever :D Zarad podobnih je blo pred desetletjem in več mnogo mnogo več gledalcev F1...ker te taktične dirke letos po novih pravilih ubijajo bistvo tega športa!!! :evil:

100% se strinjam. Manever je bil tvegan ampak lep, če bi blo več takih bi blo tut več gledalcev.
Na žalost se dirke F1 v sedenjam času odvijajo v pisarnah za risalnimi mizami, računalniki in podobnim crapom.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

DragonXP
Nov uporabnik

Kraj: Goriška Brda

Napisal/-a DragonXP Po sep 26, 2005 12:43 pm

Ma kokarkoli je blo ful prestizno, k je sel na cordolo (robnik) in ga je mal zaneslo sam ma God-like control in ga je s polnim plinom spet zglihu in s tem tut sel mimo fisica :P prow carsko skoda k se teh reci ne vidi vec.
:roll:
The Dark Emperor
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov