Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Zlatan_
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Zlatan_ Sr apr 26, 2006 8:40 am

Tomaž 40,za renault navijaš odkar si začel gledat f1????Za kere ekipe si pol naviju,beneton,wiliams???To ni štel za renojev avto,sm tko btw.
Sam gledam f1 od leta 1995,zmer za ferari in zmer bom rdeč.
Če boš avto ljubil tako kot ljubiš šport, potem ne skrbi, ne bo te pustil na cedilu. ;)

Uporabniški avatar
ar35s
Novinec

Kraj: KP

Napisal/-a ar35s Sr apr 26, 2006 9:35 am

cca. 1980... ampak razen nesreče Villeneuva 1982 se tistih časov spomnim bolj malo...
SlikaSlika
Nonsense in BASIC.

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Če apr 27, 2006 12:46 pm

gagi´d hype je napisal/-a:OK, js sm biu takrat star 7-8-9 let,tak da res ne vem kak je blo z sezonam,vendar formulo spremlam res odkar pomnim,in teh dveh nesrec se spomnim kot u zivo,sej mogoc ni to, sam mi je schumi res antipaticna oseba,kar mi sena nikoli ni bil,ceprav sta nekako iste poteze delala, kot zdaj berem...
Sicer pa mislim da ce bi gledal vse dirkace skupaj,ne delajo vsi takih potez.. zato tud alonso ne bo vec kot 3x prvak,pa zato tud hekkinen ni bil,se mi zdi da glih ta izivalnost loči legende od prvakov...

lp

:lol: :lol: :lol: Glede na to kuk cajta že spremljaš formulo,bi pa že lahk znal pisat priimke... :lol: :lol: :lol:
P.S:Kdaj grema dragat,zj mam avto zrihtan :twisted:
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

wroom
Nov uporabnik

Napisal/-a wroom Po maj 01, 2006 10:31 am

odkar je postal Villeneuve prvak.

Kar se pa tice izrivanj in torpederanja,fantje to je tak sport ni vazn ce si ti hitr na treningih,glavna stvar je da prids ti prvi skoz cilj.Tega se učijo ze od malga na kartingu in usak bi usazga vn porinu za zmago.sam ce te pa vidjo pol je pa mal drek:)
sam ni pa to nc groznga to je pac tak sport,ce komu ni usec nej gre gorske vozt pa bo sam on pa cajt!!!

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Salieri Po maj 01, 2006 11:50 am

enega L91---seveda takoj za ferrari....
Slika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Po maj 01, 2006 12:29 pm

Zlatan_ je napisal/-a:Tomaž 40,za renault navijaš odkar si začel gledat f1????Za kere ekipe si pol naviju,beneton,wiliams???To ni štel za renojev avto,sm tko btw.
Sam gledam f1 od leta 1995,zmer za ferari in zmer bom rdeč.

Preberi še enkrat moj post in povej kdaj sem napisal da navijam za Renaultov avto? Jest navijam za Renault PIKA. Če bodo le dobavitelji motorjev, bom še vedno navijal za njih. Imam sentimentalono navezanost na to znamko.

Natančnejši opis po obdobjih:
1. Williams Renault
2. Williams Mechacrome (uporabljal Renaultove motorje, ko se je Renault umaknil iz F1 pod blagovno znamko Mechacrome)
3. O Renaultu ni bilo sledi v F1, nisem navijal za nikogar, nabolj všeč so mi bili še vedno pri Williamsu (ker so imeli prej Renaultove motorje)
4. Renault prišel nazaj, sem bil zvesti navijač čeprav so dirkali za Minardiji.

Tudi če gre Renault drugo leto ven, bom gledal F1, a ostal navijač Renaulta in nestrpno čakal, da pride nazaj v karavano.

VEDNO BIL, VEDNO BOM....RENAULT FAN No.1!!!
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Po maj 01, 2006 12:46 pm

od kar je prišel šumi v benetton. :D
Slika

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso Po maj 01, 2006 1:56 pm

F1 sem začel spremljati leta 1993, nekje na polovici sezone oziroma pri Veliki nagradi Velike Britanije v Donington Parku, kjer je zame najboljši dirkač vseh časov Ayrton Senna dokazal kakšen mojster je bil v dežju, in z dokaj slabim McLarnom vse prehitel za cel krog.

Po njegovi smrti sm F1 spremljal le bežno, dokler ni prišla era Mike Hakkinena, ki je bil moštveni kolega Senne, nato pa ko je Fernando Alonso dosegel prvo zmago na Hungaroringu, pa navijam zanj.

Uporabniški avatar
WRC555
Uporabnik

Napisal/-a WRC555 Po maj 01, 2006 10:40 pm

Hm, spremljam odkar je Hill zacel vozit za Williams...casov Senne in Prosta se pa zal ne spominjam prav dobro.
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost