Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Po okt 02, 2006 8:54 am

Dobra dirka samo nažalost nisem gledal cele. Sem pršu šele ob 6tih zjutraj domov. Tako da sem gledal samo kratko ponovitev popoldne na hrvaški. V tistem ovinku alonso tudi če bi hotel nebi mogel zapreti šumita kar je že itak vozil na meji. Če bi hotel zaviti pe bolj levo bi samo še bolj naravnost letu.

Drugače sem pa zelo vesel da bo po doglem času spet odprt boj do zadnje drke in to med takim dirkačem. MLADINA proti LEGENDI !!!
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica Po okt 02, 2006 9:01 am

dare01 je napisal/-a::

mi bo pa ostala v spominu izjava komentatorja na hrt2 po koncu dirke glede situacije, ko je majkol prehitel alonsa v tridesetem krogu zelo na tesno. alonso je pustil prostor in ga je majkol korektno prehitel po notranji strani. alonso pa tudi ni niti trznil in ga ni oviral. in potem je komentator izjavil:" to se je znalo ponekad i zatvarati." kaj je s tem mislil? da bi alonso počil v majkola v trenutku, ko izgublja tla pod nogami. v trenutku ko dve dirki pred koncem izgublja prednost v točkovanju. če bi ga počil in bi letela oba ven potem bi še vedno vodil dve točki..... neeeee, to dirkači ne delajo.... to ni športno..... samo malo.....kje sem to že videl.....ali ni to že najmanj dvakrat naredil predzadnjo ali zadnjo dirko sezone en dirkač..... ne, najbrž sem se zmotil..... najbrž me spomin vara....
:P :P zdaj me bodo pa napadli :P :P to bo še smeha..

tezko rect kaj je reporter mislil ko je izrekel citirane besede, jaz sem jih razumel kot da bi alonso lahko vsaj poskusaj zapreti pot sumaherju (kar je dalec od tega da bi ga zrinil s steze) in da bi verjetno to naredil marsikateri ce ze ne vsak dirkac. vsi hocemo zanimive dirke kjer se dirkaci borijo na meji dovoljenega za svojo pozicijo. alonso pa je ze veckrat dokazal da sicer je zelo hiter (tega mu ni oporekati) ampak kar se tice direktne borbenosti na stezi pa se raje "pametno" umakne kot da bi reskiral. pussy dirkaci meni niso vsec in verjamem da bi vsi raje videli, da bi alonso sumaherju malo zagrenil nekaj ovinkov, preden bi ga ta zaradi boljsih gum itak prehitel.

sicer pa se ena dirka ker so o zmagovalcu odlocile gume, mirni zivci, hitrost ko je to potrebno in izkusnje. seveda, kot na vsaki dirki, tudi veliko srece in nesrece. je bila pa zanimiva dirka, se mi zdi da hocemo vsi take.

ajde

smuky
Novinec

Napisal/-a smuky To okt 03, 2006 9:06 am

In spet se je izkazalo kdo je tukaj pravi majster.Čez vikend je dal vedet da je res daleč najboljši.Mislim da si je z gumami ki so v dežju čisto v k**** priboril 6 mesto " svaka mu čast" :bow .On je bil edini med prvimi desetimi z gumami bridgestone in tukaj pride ven talent drajverja.Tega je sposoben samo on :D
Pa ne mi govorit neumnosti da on zmaga samo preko boxou.Kako je včeraj prehitel fisichello....z gasom v polno na prvem ovinku je švignu mimo njega ko raketa.....majstore :shock: :shock:
Se pa strinjam da ko je bil šumi za obema renojema ni bil nič agresiven.Pravilno je naredu.
On je samo za njima opazoval " kaj se dogaja"
Res pa je da je alonso v zadnjih krogih ogromno pridobival nad šumijem samo šumi tudi na koncu ni forsiral ker je bil prepričan v svojo zmago :-P
Sicer pa po končani dirki se ponavadi vedno čestita zmagovalcu ampak alonso ni in je kar pobegnil.....kaj je mislil da bo zmagal :wink:
Šele na hodniku mu je komaj,komaj čestital...............:roll:
V suzuki šumiju zmaga ne zbeži...ker mu tudi kot sama steza zelo leži.Je pa zdaj samo pomembno da pride pred alonsom in naslov je njegov ;)
Samo kakšne komentarje daja alonso s tem se je samo še bolj osmešil....bom zmagal v monzi in je popušu in pol je spet reku da bo zmagal v šanghaju in spet je popušu.................. :bonk

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Sr okt 04, 2006 5:12 pm

Pa še nekaj glede izsiljevanja. Kako je hotu pa fisiko ven šumita zrint?? Je zaplejal že na travo da se je rešil ker mu je čisto zapru pot. Da bi šumi na koga tako štartal bi bila spet ena od njegovih nefer potez. Ker je bil pač v tem primeru to fisiko pa noben sploh nič ne omenja čeprav bi se lahko z malo slabšim refleksom šumita tam dirka za njega kočala.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

dulle_
Nov uporabnik

Kraj: prlekija

Napisal/-a dulle_ Če okt 05, 2006 6:42 am

Cestitke Schumi-ju, kajti da bo to dirko zmagal, nisem niti malo pricakoval.
Se posebej, ce se spomnino na Hungaroring in Ferrarijevo predstavo, ko so naredili skoraj vse narobe.
Upam da bo tudi nedeljska dirka zanimiva, vendar kot je slisati, dezja ta vikend ne bo, tako da bo imel Ferrari prednost, saj so njihove Bridgeston-ke v suhem vremenu boljse.
Zraven tega pa je se neke vrste domaca dirka za japonskega proizvajalca pnevmatik, in sem preprican, da so za domac teren pripravili posebej dobre gume.

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Če okt 05, 2006 7:09 am

dulle_ je napisal/-a:Cestitke Schumi-ju, kajti da bo to dirko zmagal, nisem niti malo pricakoval.
Se posebej, ce se spomnino na Hungaroring in Ferrarijevo predstavo, ko so naredili skoraj vse narobe.
Upam da bo tudi nedeljska dirka zanimiva, vendar kot je slisati, dezja ta vikend ne bo, tako da bo imel Ferrari prednost, saj so njihove Bridgeston-ke v suhem vremenu boljse.
Zraven tega pa je se neke vrste domaca dirka za japonskega proizvajalca pnevmatik, in sem preprican, da so za domac teren pripravili posebej dobre gume.

jst ne vem če bi reku da so B boljše na suhem- je pa dejstvo da je paket Ferrari- Bridgestone na suhem dovolj dober za suvereno zmago
lp
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost