dare01 je napisal/-a::
mi bo pa ostala v spominu izjava komentatorja na hrt2 po koncu dirke glede situacije, ko je majkol prehitel alonsa v tridesetem krogu zelo na tesno. alonso je pustil prostor in ga je majkol korektno prehitel po notranji strani. alonso pa tudi ni niti trznil in ga ni oviral. in potem je komentator izjavil:" to se je znalo ponekad i zatvarati." kaj je s tem mislil? da bi alonso počil v majkola v trenutku, ko izgublja tla pod nogami. v trenutku ko dve dirki pred koncem izgublja prednost v točkovanju. če bi ga počil in bi letela oba ven potem bi še vedno vodil dve točki..... neeeee, to dirkači ne delajo.... to ni športno..... samo malo.....kje sem to že videl.....ali ni to že najmanj dvakrat naredil predzadnjo ali zadnjo dirko sezone en dirkač..... ne, najbrž sem se zmotil..... najbrž me spomin vara....
:P :P zdaj me bodo pa napadli :P :P to bo še smeha..
dulle_ je napisal/-a:Cestitke Schumi-ju, kajti da bo to dirko zmagal, nisem niti malo pricakoval.
Se posebej, ce se spomnino na Hungaroring in Ferrarijevo predstavo, ko so naredili skoraj vse narobe.
Upam da bo tudi nedeljska dirka zanimiva, vendar kot je slisati, dezja ta vikend ne bo, tako da bo imel Ferrari prednost, saj so njihove Bridgeston-ke v suhem vremenu boljse.
Zraven tega pa je se neke vrste domaca dirka za japonskega proizvajalca pnevmatik, in sem preprican, da so za domac teren pripravili posebej dobre gume.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost